MODEL INTEGRAT DE SERVICII MEDICALE

Model integrat competitiv de servicii medicale la nivel global

În afară de spitale și clinici ambulatorii, Acıbadem Healthcare Group oferă un model la nivel mondial prin ecosistemul său special de asistență medicală. Acest ecosistem include diferite instituții de asistență medicală și o universitate. 

Universitatea Acıbadem formează studenții din domeniul sănătății pentru a deveni viitori profesioniști folosind programe educaționale dinamice și contemporane, cu o echipă didactică puternică. 

La Acıbadem, instituțiile de asistență medicală fac toate eforturile pentru a putea îmbunătăți continuu experiența pacientului. Acıbadem Project Management dezvoltă proiecte la cheie pentru spitale noi. Acıbadem Labmed, Labvital, LabCell oferă, în cadrul rețelei de laboratoare, o gamă largă de servicii, incluzând patologie, controlul alimentelor, celule stem și banca de sânge prelevat din cordonul ombilical. Acıbadem Technology dezvoltă și îmbunătățește programele informatice interne, inclusiv „Sistemul informatic al spitalului”. APlus abordează cerințele de igienă și catering din spitale, iar Acıbadem Mobile oferă servicii de urgență și îngrijire la domiciliu în afara spitalelor. 

UNIVERSITATEA ACIBADEM

Universitatea Acıbadem a fost fondată în 2007 și este dedicată domeniului științelor medicale.

Prin utilizarea unor programe educaționale dinamice și contemporane, o echipă academică puternică formează studenții din domeniul medical pentru a deveni viitorii profesioniști din domeniul sănătății care cercetează continuu inovații în toate domeniile științelor medicale. Cu misiunea de a fi o universitate puternic orientată spre cercetare, laboratoarele de cercetare sunt dotate cu cele mai noi echipamente, de ultimă generație, concepute pentru a veni în completarea domeniilor științelor vieții și biotehnologiei.

Centrul de pregătire în simulare clinică și chirurgie avansată endoscopică – robotică – CASE este unul dintre cele mai cuprinzătoare centre de pregătire medicală din lume, acesta incluzând mai multe departamente și o infrastructură tehnologică avansată. CASE a primit certificatul de „Centru de excelență” acordat de Academia CAE, certificat obținut de doar două centre de pregătire medicală din întreaga lume. Centrul este acreditat de Rețeaua Centrelor Acreditate de Abilități Clinice din Europa (NASCE) și de Societatea pentru Simulare în Sănătate (SSH), oferind pregătire pre și post-universitară.

Universitatea Acıbadem oferă studenților săi oportunitatea de a studia în străinătate la universități partenere de prestigiu în cadrul Programului Erasmus, având acorduri bilaterale cu cele mai notabile universități din Europa. Cu un perimetru de 100 000 de metri pătrați, amplasată central, în partea asiatică a Istanbulului, Campusul Kerem Aydınlar este dotat complet cu echipamente de înaltă tehnologie și oferă studenților o viață universitară privilegiată.

ACIBADEM PROJECT MANAGEMENT

După ce a fost înființat și o obținut o amplă experiență în sectorul asistenței medicale „la cheie”, derulând toate activitățile de planificare a investițiilor, implementare, proiectare medicală și proiecte de finanțare ale Acıbadem Healthcare Group, Acıbadem Project Management își începe drumul în calitate de companie independentă, pentru a deservi toate zonele de investiții. Acıbadem Project Management oferă servicii complete de management de proiect, inclusiv pregătirea contractelor, testarea și punerea în funcțiune a managementului în urma constituirii lucrărilor stabilite de angajator, în cooperare cu echipa sa profesională și partenerii de soluții interne și externe, cu o abordare în prognoza și gestionarea riscurilor care pot apărea în toate etapele procesului proiectului, inclusiv luarea deciziilor privind investițiile.

LABMED

Primul laborator clinic acreditat din Turcia

ACIBADEM Healthcare Group a încheiat un parteneriat semnificativ în „servicii de laborator de referință” cu Grupul Labmed (Labmed Dortmund GmbH), activ în Germania de peste 30 de ani. Ca urmare a acestui parteneriat, serviciul acreditat de laborator, care era de obicei deservit de laboratoare din străinătate, a început să fie oferit în Turcia prin ACIBADEM Labmed. ACIBADEM, datorită calității dovedite a serviciilor sale și certificărilor sale globale, a primit un certificat și pentru calitatea serviciilor sale de laborator prin Laboratorul Clinic Labmed, primind acreditarea de laborator clinic „ISO 15189” de către „Deutsche Akkreditierungsstelle Chemie Gmbh” (DACH). A devenit primul laborator clinic recunoscut și acreditat la nivel internațional din Turcia. Datorită facilităților pe care le oferă, ACIBADEM Labmed poate efectua toate analizele la cel mai înalt nivel și într-un mod mai sigur.

LABVITAL

În 2009 ACIBADEM Healthcare Group a înființat Laboratorul de Control Alimentar ACIBADEM Labivital cu scopul de a asigura controlul și serviciile alimentare la calitatea ACIBADEM. Misiunea sa este de a oferi servicii precise și de calitate; de pionierat în implementarea noilor analize; de a ține pasul cu evoluțiile și progresele științifice, oferind astfel servicii și fiabilitate exemplare tuturor persoanelor și organizațiilor locale și străine, cu calitatea și integritatea asigurate de certificatele noastre internaționale aprobate.

LABCELL

Banca de celule stem și de sânge prelevat din cordonul ombilical din cadrul ACIBADEM este un laborator de depozitare și producție în cadrul căruia se realizează cercetările ACIBADEM Healthcare Group privind metodele prospective de terapie, urmărind și dezvoltând aplicațiile curente. Laboratorul are o infrastructură în care toate țesuturile dovedite, cu date științifice, ca fiind valabile pot fi depozitate și toate procesele terapeutice de celule pot fi realizate respectând standardele GMP (Good Manufacturing Practice). Banca de sânge prelevat din cordonul ombilical este cel mai obișnuit exemplu de aplicații de depozitare (bancare) pentru celule și țesuturi. 

ACIBADEM TECHNOLOGY

Acıbadem Technology este o companie tehnologică care a început să funcționeze în 2015, având ani de experiență și expertiză ca parte a Acibadem Healthcare Group. Acıbadem Technology își oferă serviciile, experiențele și produsele pe piața din Turcia și din străinătate. Printre cele mai importante produse furnizate de Acıbadem Technology se numără Cerebral Plus (Sistem Informatic al Spitalului), Astore (Sistemul de Management al Medicamentelor și Consumabilelor Medicale), Lab Assistant (Sistem Informatic de Laborator), Acıbadem Online (Portalul Pacientului).

Acıbadem Technology asigură, de asemenea, consultanță în domeniul managementului de proiect în IT, consultanță software și infrastructură și crearea de echipe profesionale. Acıbadem Technology, în calitate de furnizor de servicii și produse, își oferă serviciile în 10 orașe din Turcia și din alte țări, cu un total de 21 de spitale, 16 clinici de ambulatoriu, companii afiliate și o universitate (Universitatea Acıbadem).

APLUS

APlus, fondat pe principiul „Spitalul este în esență un hotel unde sunt furnizate servicii medicale”, adună servicii de catering, igienă, transport și nevoi similare ale organizațiilor de asistență medicală sub un singur acoperiș.

APlus este cunoscut ca unul dintre primii implementatori ai industriei de producție de masă „cook & chill”. Metoda de gătit „cook & chill”, care oferă un nivel de siguranță cu mult peste convențiile actuale de producție în masă, se bazează pe răcirea rapidă a produselor (în 90-120 de minute) până la 0-4°C și păstrarea la această temperatură folosind Tehnica gastronomiei europene și, ulterior, încălzirea pentru prima și ultima dată la punctul de servire.

APlus, care deține una dintre cele mai mari spălătorii din Turcia, oferă servicii de spălare igienică, spălare standard și curățătorie, cu o capacitate zilnică de 15 000 kg. În cadrul facilității, singura instalație de curățătorie-spălătorie igienică din Turcia, sunt călcate, împăturite și stivuite 600 kg de rufe pe oră cu ajutorul dispozitivului „Flatwork ironer” care poate călca și împături.

Lucrând cu sistemul „Healthguard”, care este implementat în industria medicală din UE, APlus oferă curățare și dezinfectare exhaustive. Sistemul este dezvoltat pentru spitale și organizații medicale și reduce la minimum riscul de contaminare încrucișată.

ACIBADEM MOBIL

Acıbadem Mobile a fost fondată în iulie 2008 ca subsidiară a grupului Acıbadem Healthcare Group. Pe lângă coordonarea tuturor operațiunilor de ambulanță pentru Acıbadem; Acıbadem Mobile a achiziționat licența de îngrijire la domiciliu în 2009 și licența de securitate și protecția sănătății lucrătorilor în 2012 și are ca obiectiv îmbunătățirea capacității de a oferi servicii de asistență medicală pacienților pentru perioadele de pre-spitalizare și post-spitalizare.

Astăzi, Acıbadem Mobile oferă servicii de ambulanță aeriană și terestre de urgență și servicii de îngrijire la domiciliu atât pentru pacienții Acıbadem, cât și pentru cei care nu sunt înregistrați la Acıbadem. Acıbadem Mobile gestionează, de asemenea, peste 150 de proiecte pentru companii, oferind o linie telefonică de asistență medicală, coaching medical, servicii de urgență 7/24, prelevare de probe de sânge, medic sau asistent medical în medicina muncii și alte programe de beneficii pentru angajați.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare