CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE

MEHMET ALİ AYDINLAR

Președintele Consiliului
Spitalul Acıbadem a fost primul loc de muncă pentru dl. Aydınlar, care și-a început cariera de contabil public certificat în 1981, intrând în domeniul medical în 1991. A primit premiul „Premiul de Excelență în Management” la „Competiția globală a tinerilor antreprenori” în 1998. El a primit titlul de „doctor honoris causa” din partea Institutului de Științe Sociale, Universitatea Dumlupınar. A fost recunoscut drept „Antreprenorul masculin al anului” în cadrul Studiului „Omul de afaceri a anului” realizat de revista Ekonomist și ales „Directorul de afaceri al anului” de către Dünya Newspaper și School of Business, Universitatea din Istanbul, în 2006. Referent Newspaper a ales grupul Acıbadem Healthcare Group drept „Fastest Fish in Turkey” în același an. Dl. Aydınlar a primit premiul „Persoana care aduce cele mai multe contribuții personale voluntare la asistența medicală” din partea voluntarilor din domeniul medical în 2007, 2009 și 2010. A fost considerat demn de „Premiul onorific în managementul sănătății” din partea Hastane (Hospital) Journal în 2008. Dl. Aydınlar, care a fost onorat și cu premiul TGNA Outstanding Service Award în 2010, a primit și premiul „Sportivul Anului”, acordat în 2011 datorită contribuțiilor sale în sport.

HATİCE SEHER AYDINLAR

Vice-Președintele Consiliului
A absolvit Facultatea de Chimie, Universitatea Galatasaray. În 1993, a intrat în domeniul asistenței medicale la Acıbadem. Doamna Aydınlar este încă vice-președinte al consiliului de administrație al Acıbadem Healthcare Group.

BHAGAT CHİNTAMANİ ANİRUDDHA

Membru în Consiliul de Administrație
Bhagat Chintamani Aniruddha („Chinta Bhagat”) este în prezent manager al Departamentului de investiții al Khazanah Nasional Berhad („Khazanah”). Chinta, care este directorul Biroului Mumbai, administrează sectorul asistenței medicale. Chinta a lucrat la Biroul McKinsey & Company din Singapore timp de 14 ani, inclusiv 6 ani ca Managing Partner, înainte de cariera sa în Khazanah. Chinta este specializat în Relații și Aplicații pentru Investitori Mari și deservește fonduri de investiții din diferite țări, firme de capital privat și afaceri familiale, dar este, de asemenea, o persoană de renume în sectorul asistenței medicale, datorită carierei sale profesionale în diferite spitale din Asia. Chinta Bhagat a pus bazele serviciului de management instituțional al McKinsey și a gestionat această operațiune timp îndelungat. După ce a lucrat în diverse posturi în companii de inginerie și construcții din India, înainte de a se alătura McKinsey, Chinta a fost promovat în funcția de CEO în această companie. Chinta Bhagat este, de asemenea, arhitect calificat. Mai mult, este titular al unei diplome de master în programul de afaceri al INSEAD Business School.

TAKESHI SAITO

Membru în Consiliul de Administrație
Takeshi Saito a obținut diploma de licență în științe politice la Universitatea Keito din Japonia. El a finalizat programul postuniversitar la Școala de Management Kellogs a Northwestern University. Takeshi Saito a petrecut o mare parte din carieră, care a început la Mitsui & Co. în 1995, în domeniul asistenței medicale. El a fost numit în funcția de șef al departamentului farmaceutic după 2 ani la departamentul de finanțe. După absolvirea MBA în 2004, a fost director de planificare instituțională la Mitsui SUA și a gestionat sectoarele de chimie, resurse naturale, servicii pentru consumatori și tehnologii informaționale. În timpul perioadei petrecute la Mitsui SUA, a fost printre primii fondatori ai departamentului de sănătate și a decis în premieră realizarea de investiții într-o companie de top pentru managementul serviciilor medicale. Takeshi Saito a fost promovat manager de planificare strategică și dezvoltare a afacerilor în Departamentul de Științe ale Vieții (numele a fost schimbat în Departamentul de Servicii Medicale în 2008) din cadrul Mitsui în 2007. Domnul Saito, care a gestionat investițiile unuia dintre cele mai mari lanțuri farmaceutice din Japonia în timpul contractului său, a făcut și planul pe 10 ani al acestui nou departament. Fiind promovat în funcția de director în 2009, domnul Saito a gestionat investiția IHH și a fost temporar repartizat la Departamentul de Planificare Strategică al Parkway Group Healthcare, în calitate de director adjunct. După această numire temporară în cadrul Healthway Group Healthcare, dl. Saito s-a întors la Mitsui ca director general al furnizorilor de servicii din Departamentul de servicii medicale și a fost și membru al consiliului de administrație din IHH și filialele sale.

SHIRISH MORESHWAR APTE

Membru în Consiliul de Administrație
Shirish Moreshwar Apte are o experiență vastă în domeniul bancar și în finanțe. Începându-și cariera ca bancher la Citibank, India, în 1981, a lucrat la numeroase proiecte la Londra (1993-1997), în Polonia (1997-2003), la Londra (2003-2009), în Hong Kong (2009-2011) și în Singapore (2011-2013) ca angajat al Citibank/Citigroup. Dl. Apte a lucrat pe piețe în creștere, care includ Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu, Africa (CEEMEA) și Asia Pacific în cei 32 de ani de carieră în cadrul Citibank/Citigroup.

Aflându-se la conducerea departamentelor de Servicii bancare instituționale și Servicii bancare de investiții ale Citigroup din India, a fost CEO al Citibank Polonia și a devenit primul CEO regional al CEEMA și Asia Pacific. Fiind membru al comitetelor de administrare și operare ale Citigroup din 2008 până în 2012, dl Apte a condus, de asemenea, comitetul de practici de afaceri din cadrul grupului. Deținea funcția de șef al Departamentului bancar din regiunea Asia Pacific atunci când s-a retras din Citigroup în 2014; în prezent, dl. Apte își îndeplinește funcții în consilii de administrație, inclusiv în consiliul de supraveghere, al diferitelor companii printre care Citibank Japonia, Australia Commonwealth Bank, Singapore Banking and Finance Institute și Bank Handlowy Polonia.

MUSTAFA ERÖĞÜT


Membru în Consiliul de Administrație
Mustafa Eröğüt, care a obținut diploma de licență în Business Management, Management Concentration și a urmat programul post-universitar (MBA) de Business Management, Management Concentration in Sports la Ithaca College, SUA, a lucrat activ, în ultimii 8 ani, ca manager senior sportiv și a participat la proiecte de responsabilitate socială în organizațiile sportive și de tineret. Începându-și cariera ca coordonator administrativ în Academia de Dezvoltare a Tineretului din cadrul Municipalității metropolitane Istanbul (IBB), domnul Eröğüt a fost director administrativ în echipa de fotbal profesional a IBB, asistent supraveghetor în BAKER TILLY GÜRELY și director al Departamentului de fotbal și, respectiv, director adjunct al Departamentului de fotbal din cadrul Federației Turce de Fotbal. Dl. Eröğüt este în prezent director executiv al clubului de fotbal Istanbul Bașakșehir și secretar general adjunct al Uniunii Cluburilor Sportive Turce. Mai mult, este membru al Comitetului de fotbal pentru tineret și amatori al UEFA.

LOW SOON TECK

Membru în Consiliul de Administrație
Low Soon Teck a fost avocat într-o firmă de tip boutique din Singapore între 1991 și 1993 și s-a concentrat pe drept corporativ și bancar în acea perioadă. Apoi, a început să lucreze pentru Kuok/Kerry Group din Hong Kong și a ocupat diverse funcții de conducere, inclusiv în cadrul Direcției de Operațiuni China a Grupului SCMP, care a publicat South China Morning Post. El a fost responsabil de dezvoltarea afacerilor, tipărirea ziarelor, operațiuni de circulație și gestionarea unui lanț de magazine retail. Low Soon Teck a revenit la Singapore în 2005 și a început să lucreze ca auditor financiar al Grupului la Kuok Oils & Grains Pte Ltd. Această companie a fuzionat cu Wilmar International Co. Ltd. în 2006. A lucrat la Wilmar ca director de Trezorerie până în 2009. Apoi, a fost numit la PACC Offshore Services Holdings, filiala de navigație offshore a Kuok/Kerry Group, în calitate de Chief Financial Officer. A început să lucreze în Grupul RCMA, o firmă de gestionare a lanțului de aprovizionare cu mărfuri – în calitate de Chief Financial Officer în 2013 și a lucrat acolo până în 2015. Are peste 20 de ani de experiență în poziții de lider în finanțe, drept și management general. Low Soon Teck a devenit Chief Financial Officer al IHH Healthcare Berhad Group la data de 10.01.2016. A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Națională din Singapore, și a absolvit masterul în Business la Booth School of Business, Universitatea din Chicago.

ROSSANA ANNIZAH BINTI AHMAD RASHID

Membru în Consiliul de Administrație
Rossana Annizah Binti Ahmad Rashid a fost numită în Consiliul IHH Healthcare Berhad în 2012 și este membră a comitetului și consiliului de administrație al Acıbadem Sağlık Yatırımları Holding A.Ș. (Inc.), partener al IHH. Mai mult, ea este, de asemenea, membru independent al consiliului de administrație al Parkway Trust Management Ltd. („PTM”), care este o filială indirectă a IHH. PTM gestionează Parkway Life Real Estat Investment Trust listat la bursa din Singapore Securities Trading Limited. Dna Rossana a fost numită la Jardine Matheson Group din Malaezia în funcția de președinte al consiliului de administrație pe țară în 2016 și este vicepreședinte al Comitetului pentru biciclete și transport în calitate de membru neexecutiv al consiliului de administrație al Jardine Matheson Companies Group. În plus, este membră a Grupului de investiții și a Comitetului de risc pentru Grupul de Investiții al Fondului Provident al angajaților din Malaezia. Ea a fost numită membru neexecutiv al consiliului de administrație al Celcom Axiata Berhad în mai 2017.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare