DE CE ACIBADEM

DE CE ACIBADEM

Un ECOSISTEM care oferă un exemplu pentru lumea serviciilor de sănătate…

Dezvoltându-se rapid începând cu anul 1991, Acıbadem Healthcare Group a devenit una dintre cele mai importante instituții din Turcia în domeniul serviciilor private de asistență medicală, avansând la nivel mondial alături de partenerul său, IHH Healthcare Berhad, unul dintre cele mai mari grupuri din Orientul Îndepărtat, începând din 2012. Cu 21 de spitale și 13 centre medicale, Acıbadem a devenit al doilea cel mai mare lanț de servicii medicale din lume cu acest acord sub auspiciile IHH Healthcare Berhad. În fiecare an, numeroși pacienți din diferite părți ale lumii preferă Turcia pentru a veni la tratament și preferă Acıbadem care oferă servicii folosind cea mai avansată tehnologie din întreaga lume, cu o echipă de experți care îndeplinește standardele internaționale de calitate, echipă formată din 3500 de medici și 4000 de asistenți medicali.

Servicii competitive integrate de asistență medicală la nivel mondial

În afară de spitale și centre medicale, Acıbadem Healthcare Group oferă un exemplu la nivel mondial prin modelul său integrat de sistem specializat de asistență medicală care include și diferite instituții medicale de suport. Acıbadem Labmed oferă o gamă largă de servicii, incluzând genetica, patologia, bănci de celule stem și de sânge prelevat din cordonul ombilical în cadrul serviciilor de asistență medicală. Acıbadem Healthcare Group oferă servicii complementare în toate domeniile legate de asistență medicală sub aceleași auspicii prin filiale, inclusiv Acıbadem Project Management, care dezvoltă proiecte spitalicești; Acıbadem Mobile Health, care oferă servicii de sănătate mobilă, APlus, care se ocupă de cerințele de igienă și catering ale spitalelor și firmelor mari.

În 2016, Acıbadem Healthcare Group a achiziționat grupul Tokuda și City Clinic Group, ambii furnizori de top de servicii medicale din Bulgaria. O investiție de 125 de milioane de euro a permis Acıbadem să-și extindă operațiunile prin 4 spitale și 4 centre de sănătate, devenind astfel cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Bulgaria. Acıbadem operează în prezent 22 de spitale și 15 clinici din 4 țări.

Furnizarea de servicii compacte prin centrele de excelență

Toate spitalele din cadrul grupului care îndeplinesc standardele globale ies în evidență și prin intermediul centrelor de excelență. 11 centre pentru cancer (chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 16 centre de îngrijire cardiacă (cardiologie pediatrică și pentru adulți și chirurgie cardiacă), 11 centre de fertilizare in vitro (infertilitate – FIV), 5 centre de transplant de organe (ficat, rinichi, măduvă osoasă), 9 centre pentru coloana vertebrală, 1 centru de medicină sportivă acreditat de FIFA, 19 Centre de Sănătate a Sânilor, 8 centre de obezitate și 6 centre de chirurgie robotică sunt toate printre centrele acreditate la nivel național și internațional datorită echipamentelor tehnologice avansate și experților care au o experiență semnificativă în propriile domenii.

Calitate internațională în asistență medicală

Acıbadem Healthcare Group oferă servicii în conformitate cu standardele naționale și internaționale, având o abordare în sensul îmbunătățirii calității și siguranței pacienților. Grupurile de spitale din Turcia sunt evaluate în fiecare an de către Ministerul Sănătății în conformitate cu standardele de calitate în asistența medicală. Mai mult, Spitalele Acıbadem Maslak, Adana, Atakent, Sistina, Clinica City Tokuda și City Clinic Umbal EOOD dețin acreditarea din partea Comisiei comune internaționale (JCI).

În colaborare cu Labmed Dortmund GmbH, care operează activ în Germania de peste 30 de ani în ceea ce privește „serviciile de laborator de referință”, Acıbadem Labmed a primit și „Certificat de acreditare ISO 15189 de laborator clinic”.

Centru de atracție în turismul de sănătate

Spitalele care sunt afiliate la Acıbadem Healthcare Group și care oferă servicii specializate în domeniul asistenței medicale oferă servicii de diagnostic și tratament pentru mulți pacienți internaționali care vin în țara noastră. Turcia este în prezent una dintre cele mai importante țări în domeniul turismului medical datorită serviciilor de diagnostic și tratament oferite la standardele globale.

×
Căutare