Urologie

Urologie

În secțiile sale de urologie, ACIBADEM Healthcare Group oferă servicii de control, diagnostic și tratament urologic de înaltă calitate adulților și pacienților pediatri cu un personal medical dinamic care urmărește îndeaproape evoluțiile. Medicii secției de urologie se angajează să ofere servicii de urologie în mod competent, folosindu-și experiența și cunoștințele clinice bazate pe studii și cercetări științifice.

În afara operațiilor de rutină, cum ar fi operații TUR pentru prostată și vezică urinară, operații invazive și non-invazive pentru pietre (ureteroscopie, nefrolitotomie percutanată și litotripsie (ESWL), unitatea este centru de top în urologie datorită serviciilor medicale intensive în operații de cancer urologic, operații de urologie pediatrică, urodinamică și disfuncții sexuale masculine.

Sunt folosite terapii moderne medicale și chirurgicale în afecțiunile urinare cauzate de mărirea prostatei (BPH) (TUR, Greenlight Laser PVP, Greenlight Laser HPS, termoterapie de feedback). În plus, sunt realizate studii complexe în domenii referitoare la sănătatea prostatei, cum ar fi scanarea cancerului de prostată și tratamentul infecției prostatei. În secțiile de urologie ACIBADEM Healthcare Group, toate metodele chirurgicale și medicale contemporane sunt utilizate în tratamentul cazurilor de cancer urologic. Secția utilizează frecvent prostatectomia radicală cu protejarea nervilor (pentru cancerul de prostată) și cistectomie radicală (pentru cancerul vezicii urinare). În plus, alte operații de oncologie urologică, cum ar fi cancerul renal și testicular, sunt realizate de o echipă specializată de chirurgie urologică cu sprijinul serviciilor de anestezie și terapie intensivă. În unele cazuri de cancer urologic, opțiunile de tratament sunt prezentate pacienților în coordonare cu unitățile medicale de oncologie și radioterapie.

La ACIBADEM Healthcare Group, operațiile endoscopice (sistem închis) în care se utilizează aparate de înaltă tehnologie sunt folosite în tratamentul pietrelor tractului urinar. În afară de tratamentul chirurgical, este posibilă tratarea fără anestezie și în ambulator a pietrelor prin litotripsie (ESWL). Secția de Urologie este unul dintre centrele de frunte în ceea ce privește experiența în tratamentul endourologic al pietrelor (ureteroscopie, nefrolitotomie percutanată – NLP).

Unitatea de urodinamică oferă o examinare detaliată în vederea diagnosticării problemelor legate de incontinență și a problemelor urinare care pot apărea la orice vârstă la bărbați și femei. Metodele urodinamice și uroradiologice moderne sunt folosite în diagnosticarea și monitorizarea oricăror probleme de incontinență la adulți și copii, incluzând, de exemplu, urinarea nocturnă la copii sau tulburări de incontinență la femei și, de asemenea, la pacienții cu mielodisplazie (spina bifida).

Tratamentul problemelor de erecție și ejaculare la bărbați, numite disfuncție erectilă, și cel al infertilității masculine sunt planificate și efectuate în cooperare cu alte specialități medicale, folosind capacități de examinare, diagnostic și tratament.

Urologia pediatrică se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor congenitale sau dobândite ale sistemului urinar și genital care pot fi observate în etapa prenatală, la nou-născuți și în etapele ulterioare. Printre aceste boli se numără hidrocel sau chisturi ale cordonului spermatic, testicule necoborâte, circumcizie, afecțiuni urgente ale testiculului și vezicii urinare (scrotul acut și torsiunea de testicul). Hipospadias (o afecțiune congenitală în care orificiul penisului este localizat pe partea inferioară, nu în vârf) reprezintă unul dintre domeniile de interes special ale secției de urologie. În plus față de corecția primară a hipospadias, se realizează și tratamentul chirurgical al cazurilor care au fost operate anterior, dar care nu au fost încheiate cu succes.

Știri și articole pe aceeași temă

Cancerul de prostată în 12 întrebări
Cancerul de prostată în 12 întrebări

Dacă ați fost recent diagnosticat cu cancer de prostată, s-ar putea să fiți confuz căutând detalii despre acest tip de cancer și posibilele opțiuni de tratament. Fiecare tratament are beneficiile sale și riscurile sale și nici un anume tratament nu este cel potrivit pentru fiecare bărbat cu cancer de prostată. Acest articol încearcă să explice […] Mai multe detalii

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare