Centrul de transplant de păr

Centrul de transplant de păr

Centrul de transplant de păr Acıbadem, alături de personalul medical experimentat și specializat în acestdomeniu, reprezintă soluția perfectă pentru tratamente de transplant de păr într-un mediu care acordă cea mai mare atenție sănătății și bunăstării dumneavoastră.

Ce este transplantul de păr?

Căderea părului poate fi o experiență stresantă pentru oricine, indiferent de vârstă și sex; cu toate acestea,este deosebit de frecventă în rândul bărbaților. Acesta este motivul pentru care transplantul de păr este considerat, în chirurgia estetică, unul dintre tratamentele care schimbă viața pentru persoanele care îșipierd sau și-au pierdut părul din cauza calviției sau din alte motive.

Operațiile de transplant de păr au fost întotdeauna populare în rândul celebrităților, iar poveștile despre tratamentele de transplant de păr ale celebrităților, cum ar fi Elon Musk sau Wayne Rooney, au fost prezentate recent în știrile noastre zilnice. Datorită mai multor evoluții în tehnologiile medicale utilizate îndomeniu în ultimii ani, transplantul de păr a devenit rapid o soluție populară pentru multe persoane, deoarece este acum mai accesibil ca niciodată, cu o recuperare mai rapidă și un proces mai puțin dureros.

Există în esență trei proceduri diferite în domeniul încă în curs de dezvoltare al chirurgiei de transplant de păr; cu toate acestea, procesul de bază poate fi definit ca fiind transferul foliculilor de păr sănătoși dinanumite părți ale capului în părțile care au păr subțire sau deloc. Fiind o soluție permanentă, acest tratamentare o recuperare relativ rapidă și ușoară, deși timpul de recuperare poate varia în funcție de metodautilizată. Dacă simțiți că sunteți afectat psihologic de căderea părului, nu ar trebui să existe niciun motivcare să vă împiedice să urmați tratamentul medical la Centrul de transplant de păr Acıbadem, care oferă o tehnologie de ultimă generație ce poate elimina cu ușurință efectele negative ale căderii părului.

Proceduri de transplant de păr în Turcia

Cu o poziție geografică ușor accesibilă, locuri istorice și peisaje superbe și multe opțiuni de cazare, de la locuri de lux la locuri cu buget redus, Turcia este deja un jucător important care și-a dovedit statutul de liderîn turism și în turismul de sănătate. Combinat cu faptul că Turcia găzduiește centre medicale avansate și experți în transplantul de păr, țara a devenit cu siguranță una dintre cele mai populare alegeri pentruoperațiile de transplant de păr de-a lungul anilor. Având în vedere că costul transplantului de păr în Turcia este mult mai mic în comparație cu prețurile din Marea Britanie, SUA și Europa, opțiunile de transplant de păr în Turcia au devenit foarte cunoscute.

Cât costă un transplant de păr? Nu există, desigur, un preț fix pentru operațiile de transplant de păr niciunde în lume. Cu toate acestea, un preț estimativ în Marea Britanie, pentru o astfel de operație, variazăîntre 5.000 și 15.000 de lire sterline, în timp ce în SUA se situează între 4.000 și 20.000 de dolari.Aceeași operație în Turcia costă mult mai puțin, chiar și cu cazare în hoteluri de lux, transport, taxe de interpretariat și îngrijire postoperatorie incluse. În plus, puteți rămâne în Turcia după recuperarea post-operatorie și vă puteți bucura de orașe și peisaje minunate la prețuri rezonabile.

De ce să alegeți Centrul de transplant de păr Acıbadem?

Popularitatea Turciei în rândul pacienților care au beneficiat de transplant de păr din întreaga lume a generat și unele efecte negative. În ultimii ani, au fost înființate multe clinici de transplant de păr în toată țara. Din cauza prețurilor foarte diferite și incoerente, a așa-numiților „experți” neprofesioniști și a lipsei derecenzii despre transplantul de păr în Turcia din partea pacienților din aceste clinici, găsirea unui loc de încredere și profesionist pentru a beneficia de un tratament de transplant de păr cu chirurgi experimentați într-un mediu sanitar și igienic care să vă garanteze bunăstarea a devenit acum un proces destul de derutant și dificil. Cu un personal medical profesionist și chirurgi care s-au specializat în domeniulchirurgiei cosmetice și al transplantului de păr, Centrul de transplant de păr Acıbadem oferă metode detransplant de păr dovedite medical. O experiență de 30 de ani și o rețea națională de servicii de asistență medicală conectată, formată din 21 de spitale și 13 centre medicale, cu peste 3.500 de medici și 4.500 de asistente medicale, face ca Acıbadem să fie un nume prestigios și consacrat în domeniul transplantului de păr nu numai în Turcia, ci și în Bulgaria, Macedonia și Olanda, cu spitale care oferă diferite servicii de asistență medicală.

Atunci când primește un anumit tratament, cum ar fi transplantul de păr, fiecare pacient are dreptul de a fi asigurat că tratamentul va avea cel mai bun rezultat posibil. Ținând cont de acest principiu, Centrul de transplant de păr Acıbadem vă oferă cele mai bune opțiuni de transplant de păr, cu tehnologii medicale de ultimă generație și chirurgi experți, asigurând- se că excursia dumneavoastră medicală în Turcia va fi întotdeauna o amintire plăcută.

Metode de transplant de păr

Tehnologia transplantului de păr a parcurs un drum lung într-un timp relativ scurt. În primele zile ale operațiilor de transplant de păr, și anume înainte de anii 1940, tehnicile chirurgicale de transplant de păr erau extrem de limitate, iar expertiza în domeniu nu exista sub nicio formă în comparație cu standardele actuale. În 1939, un dermatolog japonez pe nume Shoji Okuda a descris primele experimente detransplant de păr din lumea medicală modernă. Deși nu se cunosc prea multe despre procedură, acesta afolosit o tehnică foarte asemănătoare cu cea a transplantului de păr FUE. Pe scurt, Okuda a extrasfoliculii de păr cu ajutorul unortăieturi mici, circulare, și i-a plantat în zona fără păr de pe capul pacientului său. Operația a fost un succes, conform declarațiilor sale.

Următoarea evoluție demnă de menționat în domeniul transplantului de păr a avut loc la începutul anilor 1950. Un alt dermatolog priceput, Norman Orentreich, considerat părintele transplantului de păr modern, a început să facă experimente în acest domeniu. El a încercat să mute grupuri de foliculi de păr folosindtehnica sa. El a descoperit, de asemenea, că din foliculii mutați putea crește păr în părțile nesănătoase sau chele. Deoarece metoda sa presupunea grupuri de foliculi smulși cu fiecare perforare, rezultatele nu erau atât de naturale pe cât s-ar fi dorit. În deceniile următoare, experți din întreaga lume au venit cu noi metode pentru a obține rezultate mai bune prin perforarea scalpului în puncte din ce în ce mai mici. În tehnologia de astăzi, trei tehnici au devenit populare în rândul chirurgilor. Aceste metode sunt FUE, FUT și, respectiv, DHI.

FUE (extracția unității foliculare)

Extracția unității foliculare, abreviat ca transplant de păr FUE, este unul dintre cele mai recente progrese în tehnicile de transplant de păr. Pornind de la primele descoperiri ale lui Shoji Okuda, această tehnică deîndepărtare a unităților foliculare în mod individual cu ajutorul acelor și a perforărilor dermice a fost încercată pentru prima dată în 1989. Cu toate acestea, a mai avut nevoie de timp pentru a fi îmbunătățită, pentru a ajunge la popularitatea de astăzi. În deceniile următoare, instrumentele de perforare și lamele folosite în această tehnică au devenit din ce în ce mai mici. Faptul că metoda FUE a oferit o capacitate dedecizie precisă pentru chirurgii specializați și că rezultatul final avea un aspect natural a făcut ca această metodă să fie cea mai populară dintre cele trei tehnici principale din domeniul transplantului de păr.

Există trei tipuri diferite de transplant de păr FUE. Acestea sunt:

Sapphire FUE

În operațiile Sapphire FUE, în loc de ace de oțel, se folosesc lame de safir pentru a smulge grefele și foliculii. Aceste lame de safir permit o tăiere cu o precizie și mai mare în timpul operației și un timp de recuperare mai rapid pentru pacienți, care durează aproximativ o săptămână.

microFUE

Metoda microFUE este cea mai precisă dintre toate tehnicile FUE. În tehnica microFUE se folosesc ace subțiri, cu un diametru de 0,6-0,8 mm, atașate la un micro motor. Durata operației este mai scurtă în comparație cu alte tehnici datorită micro motorului utilizat în această metodă.

Transplant de păr lung FUE

Tehnica FUE pentru părul lung este preferată de pacienții care nu doresc să radă părul complet înainte de operația chirurgicală. După ce se lasă părul să crească pe partea din spate și pe părțile laterale ale capului, se rade o porțiune dreptunghiulară de păr din partea din spate a scalpului, iar unitățile foliculare de păr sunt îndepărtate din această secțiune și transferate în părțile dorite ale scalpului. Această porțiune dreptunghiulară de păr poate fi ascunsă prin pieptănarea părului mai lung care se află în partea de sus și înpărțile laterale ale capului până când acesta este complet vindecată.

FUT (Transplantul de unități foliculare)

Transplantul de păr FUT este o tehnică mai veche în comparație cu tehnicile FUE și DHI. De aceea, tehnicile FUE și DHI sunt folosite mai des în lumea transplantului de păr de astăzi, iar tehnica FUT nu maieste preferată și utilizată de centrele de transplant de păr experimentate și avansate din punct de vedere tehnologic. Diferența dintre o operație de transplant de păr FUE și FUT constă în faptul că unitățile foliculare sunt îndepărtate și transferate în grupuri în tehnica FUT, în loc de un transfer unul câte unul. Acest lucru face ca tehnica să fie cea mai potrivită pentru cazurile în care este nevoie de o porțiune mare de transplant de păr și dă rezultate mai bune în comparație cu transferul individual de foliculi în acestecazuri. Cu toate acestea, există unele dezavantaje, cum ar fi o perioadă de recuperare mai lungă și maidureroasă. În plus, operația chirurgicală lasă o cicatrice sub forma unei benzi orizontale în partea din spate a scalpului, deși aceasta este ușor de ascuns cu părul în creștere.

DHI (Implantare directă de păr)

Transplantul de păr DHI este cea mai recentă metodă din lumea transplantului de păr. Funcționează în mod similar cu metoda de transplant de păr FUE, în care foliculii de păr sunt smulși și plantați unul câte unul. Factorul diferențiator este instrumentul utilizat în metoda DHI. În timpul operației FUE, chirurgul trebuie să deschidă mici găuri pentru a planta foliculii în partea cheală a scalpului cu ajutorul unuiinstrument diferit. Cu toate acestea, metoda DHI combină îndepărtarea și plantarea foliculilor de păr într-un singur proces, cu ajutorul unui instrument specializat, asemănător unui stilou; astfel, durata operației sescurtează semnificativ.

Etapele călătoriei pentru operația de transplant de păr

După ce ați ajuns în siguranță în Turcia și v-ați cazat la hotel, puteți vizita Centrul de transplant de păr Acıbadem pentru a începe analizele necesare, examinarea preliminară și analiza detaliată pentru a decide cea mai bună metodă de utilizat în timpul operației. Acest proces include, de asemenea, determinareanumărului de grefe care vor fi folosite. În această etapă, puteți pune orice întrebare care vă vine în minte și vă puteți consulta cu experții medicali de la Acıbadem pentru a obține cea mai bună experiență și cel maibun rezultat în urma operației.

După ultimele analize de sânge și după pregătirile pentru operație, veți fi condus în sala de operație atuncicând veți fi pregătit. După ce vi se aplică un anestezic local pe scalp, chirurgul va efectua operația folosind tehnica de transplant de păr care a fost considerată cea mai potrivită pentru dumneavoastră de cătreexperți în timpul fazei preoperatorii. După operație, puteți fi externat din spital în aceeași zi. Personalul medical experimentat de la Centrul de transplant de păr Acıbadem vă va oferi îngrijirea postoperatorie de care aveți nevoie și va acorda cea mai mare atenție bunăstării dumneavoastră. Dacă este necesar, se pot stabili programări suplimentare pentru a verifica progresul vindecării dumneavoastră în următoarele două zile. Indiferent de tehnica folosită în cazul dumneavoastră, veți putea reveni la viața de zi cu zi în mai puțin de o săptămână și veți fi aproape complet vindecat în decurs de o lună.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  • Este transplantul de păr permanent?

Zona donatoare selectată pentru operația de transplant conține cei mai rezistenți foliculi de păr. Din acest motiv, nu veți pierde părul de pe partea capului unde s-a efectuat operația de transplant de păr.Părul transplantat va fi permanent în aproape toate cazurile.

  • Ce metodă de transplant de păr este potrivită pentru mine?

Nu este posibilă deciderea metodei de transplant de păr fără a efectua analizele necesare și examinarea preliminară. Cei mai importanți experți medicali în domeniul transplantului de păr vor puteadetermina cea mai potrivită tehnică pentru dumneavoastră în timpul consultației preoperatorii la Centrulde transplant de păr Acıbadem.

  • Este nevoie de anestezie pentru transplantul de păr?

Da, înainte de operație se va aplica o anestezie locală pe scalp. Veți fi în continuare complet treaz; cutoate acestea, nu veți simți nimic pe scalp în timpul sau după operație pentru o anumită perioadă de timp.

  • Ar trebui să mă rad pe cap înainte de transplantul de păr?

În cele mai multe cazuri, răspunsul este da. Cu toate acestea, nu trebuie să faceți nimic înainte de a ajunge la clinică, deoarece capul va fi ras înainte de operație, dacă este necesar.

  • Părul crește înapoi în zona donatoare?

Din punct de vedere tehnic, deoarece foliculii de păr sunt îndepărtați din zona donatoare, aceștia nu vor mai crește la loc. Cu toate acestea, datorită tehnicilor avansate de alegere a grefelor de părindividuale în metodele FUE și DHI, va fi imposibil să se vadă absența părului din zonele donatoare după ce vă veți fi vindecat complet. Trebuie să rețineți că nu același lucru se aplică și în cazul transplantului de păr FUT.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare