Gastroenterologie

Gastroenterologie

În Clinicile de Gastroenterologie se realizează diagnosticarea și tratarea bolilor sistemului digestiv. În plus, clinicile au un centru special pentru bolile inflamatorii intestinale.

Serviciile furnizate de clinici sunt enumerate după cum urmează:

  • Diagnosticul și tratamentul medical-intervențional al bolilor care se dezvoltă în organele aparținând sistemului digestiv (esofag, stomac, intestinul subțire și gros, zona anală, vezică biliară, canalul coledoc, pancreas și peritoneu)
  • Tratamentul bolii de hiperaciditate gastrică
  • Tratamentul bolilor anorectale

În afară de gastroduodenoscopie și colonoscopie, unitățile de endoscopie bine echipate tehnologic permit și efectuarea de rutină a unor proceduri avansate precum ERCP.

Centrul pentru boala Crohn și colită

Boala Crohn se poate dezvolta într-una sau mai multe zone din esofag, stomac și intestinul subțire și gros, toate componente ale sistemului digestiv, și poate cauza ulcerații și îngroșarea acestor zone. Pe de altă parte, colita ulcerativă se dezvoltă în intestinul gros (colon). Este descrisă ca o boală care apare în stratul care se află în interiorul colonului (mucoasa). Boala duce la inflamare și răni sângerânde (ulcere) la nivelul mucoasei. Fiind o boală cronică, aceasta trebuie monitorizată. Centrul din cadrul spitalului, special creat pentru grupuri de boli precum cele menționate mai sus, oferă servicii legate de aceste boli a căror frecvență a crescut în ultimii ani. În acest centru, diagnosticul și tratamentul bolilor menționate sunt realizate în conformitate cu cele mai noi tehnologii de către specialiști în gastroenterologie și chirurgie.z

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare