Tratamentul cancerului de sân la ACIBADEM

Împreună câștigăm lupta împotriva cancerului de sân

Începe acum

Obține răspunsul!

Rate de succes ridicate

Asigură distrugerea tuturor celulelor canceroase

Chirurgie de conservare a sânilor

Accent pe păstrarea esteticii sânilor

Echipe multidisciplinare

Expertiză în tratamentul cancerului de sân

Tratamentul cancerului de sân la ACIBADEM

Cancerul de sân este cel mai frecvent tip de cancer la femei, afectând 1 din 8 femei. La fel ca orice pacientă cu cancer, o femeie diagnosticată cu cancer de sân experimentează frecvent frică și anxietate în ceea ce privește prognosticul și supraviețuirea ei. Cu toate acestea, astăzi, cancerul este o boală tratabilă. Mai exact, o rată mare de vindecare este posibilă cu metode de tratament adecvate pentru cancerul de sân, iar pacientele își pot trăi restul vieții fără cancer.

 

La Acıbadem, tratamentul pacienților cu cancer de sân este meticulos planificat, realizat și supravegheat de o echipă multidisciplinară. Această echipă este formată din specialiști în chirurgie generală, oncologie medicală, radio-oncologie, chirurgie plastică, radiologie, patologie și genetică, toți cu experiență dedicată în tratamentul cancerului de sân.

Experți în Centru

Ani de Experiență

Cazuri noi de cancer tratate anual

Premii

Tratamente

Cum se tratează cancerul de sân?

Chirurgia este considerată tratamentul primar pentru cancerul de sân. Intervenția chirurgicală pentru cancerul de sân implică îndepărtarea țesutului canceros sau a altor țesuturi anormale, împreună cu țesutul sănătos din jur, din sân. La Acıbadem, acordăm prioritate chirurgiei de conservare a sânilor ca alegere principală în locul masectomiei totale. Scopul este de a elimina complet tumora, păstrând în același timp forma și aspectul natural al sânului în cea mai mare măsură posibilă.

Medicamentele pentru chimioterapie circulă prin fluxul sanguin pentru a distruge celulele canceroase, în tot corpul. Astfel, este utilizat pentru a trata cancerul aproape oriunde în organism. Obiectivul principal al chimioterapiei este eliminarea celulelor canceroase și prevenirea creșterii altora noi. Chimioterapia poate fi utilizată fie ca pas inițial sau final în tratamentul cancerului de sân.

Radioterapia este un tratament local utilizat pentru a preveni creșterea celulelor canceroase și pentru a le ucide. Pacienții care urmează terapie cu radiații la Acıbadem pot beneficia de dispozitive acceleratoare liniare cu cele mai noi caracteristici tehnologice pentru cea mai înaltă siguranță și eficacitate. Mai mult, pentru pacienții cu cancer mamar adecvat, radioterapia poate fi finalizată într-o singură sedință în timpul intervenției chirurgicale, în timp ce incizia nu este încă închisă.

Imunoterapia are ca scop sporirea răspunsului imun prin medicamente, permițând sistemului imunitar să distingă, să țintească și să distrugă celulele canceroase mai eficient.

Terapia țintită este un tratament pentru cancer care vizează modificările genetice sau mutațiile care transformă celulele sănătoase în celule canceroase. Aceasta implică utilizarea unor medicamente specifice fie pentru a distruge celulele canceroase, fie pentru a le inhiba creșterea. Spre deosebire de tratamentele tradiționale, medicamentele direcționate sunt concepute pentru a ataca anomalii specifice din celulele canceroase.

Terapia hormonală este în general utilizată pentru a preveni creșterea celulelor canceroase prin blocarea hormonilor sau oprirea producției de hormoni. Doar cancerele de sân cu receptori hormonali pozitivi răspund la terapia hormonală.

Programare

Echipa noastră este pregătită să vă ajute cu îngrijire personalizată și îndrumări de specialitate la fiecare pas.

Medicii

Faceți cunoștință cu echipa noastră de experți de la Spitalele Acibadem Healthcare Group. Fiecare dintre aceşti doctori este specializat în tratamentul cancerului de sân. Acești profesioniști se angajează să ofere îngrijire, empatie, combinând cunoștințele lor vaste cu cea mai recentă tehnologie.

Cihan Uras

Professor

Chirurgie generala

Întrebări frecvente

Afla răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre cancerul de sân.

 • Cum se reconstruieşte sânul după o operație de cancer?

  Un rezultat estetic este un punct final important în tratamentul cancerului de sân. Echipa de chirurgie plastică specializată de la Acıbadem, care se concentrează pe estetica sânilor, este dedicată restabilirii unei imagini corporale sănătoase prin utilizarea celor mai avansate tehnici în reconstrucția sânilor. Imediat dupa operația de cancer mamar, în aceeaşi sedință se efectuează proceduri de reconstrucție mamară. Când sânul este îndepărtat total sau parțial, pielea, mamelonul și areola sunt păstrate și se efectuează simultan proceduri de reconstrucție. Aceste metode de reconstrucție pot presupune utilizarea implanturilor mamare sau refacerea structurii sânului folosind țesutul pacientului.

 • Când se utilizează chimioterapia pentru cancerul de sân?

  Obiectivul principal al chimioterapiei este eliminarea celulelor canceroase și prevenirea creșterii altora noi. Chimioterapia poate fi utilizată fie ca pas inițial sau final în tratamentul cancerului de sân. De exemplu, poate micșora o tumoare înainte de operație, facilitând o îndepărtare chirurgicală mai sigură și mai eficientă. În plus, chimioterapia poate fi administrată după o intervenție chirurgicală sau radioterapie. De asemenea, poate fi aplicată pentru a ajuta la diminuarea riscului de recidivă a cancerului în viitor.

 • Cu ce se diferențiază Acibadem Breast Cancer Center de alte clinici?

  Tratamentul tuturor tipurilor de cancer necesită o echipă specializată. La Acıbadem, tratamentul pacienților cu cancer de sân este meticulos planificat, realizat și supravegheat de o echipă multidisciplinară. Această echipă este formată din specialiști în chirurgie generală, oncologie medicală, radio-oncologie, chirurgie plastică, radiologie, patologie și genetică, toți cu experiență în tratamentul cancerului de sân. Există trei strategii principale pentru tratamentul cancerului de sân: chirurgie, radioterapie și terapiile sistemice. Terapiile sistemice reprezintă un termen umbrelă care include chimioterapia, imunoterapia, terapia țintită și terapia hormonală. La Acıbadem, toate aceste modalități de tratament sunt folosite în tratamentul cancerului, atât în ​​stadiile incipiente, cât și în cele ulterioare ale bolii. Mai mult, pacienților le pot fi oferite combinații de mai multe opțiuni de tratament, care pot asigura distrugerea tuturor celulelor canceroase. Planul de tratament poate fi personalizat pentru a ține cont de nevoile individuale ale fiecărui pacient.

 • Ce este operația de conservare a sânilor?

  Unul dintre cele mai de temut scenarii pentru femeile care se confruntă cu un diagnostic de cancer mamar este mastectomia, care presupune îndepărtarea întregului sân. Poate fi profund deranjant pentru femei. Cu toate acestea, în aproximativ 80 la sută din cazurile de astăzi, există o alternativă viabilă: intervenția chirurgicală pentru conservarea sânilor. Această abordare chirurgicală implică excizia tumorilor cu o marjă sigură de celule sănătoase din jur în loc de întregul sân. Scopul este de a elimina complet tumora, păstrând în același timp forma și aspectul natural al sânului în cea mai mare măsură posibilă. La Acıbadem, acordăm prioritate chirurgiei de conservare a sânilor ca alegere principală.

Nana

Georgia

Mă bucur că am avut norocul să găsesc acest spital, deoarece au fost capabili să se ocupe de tumora mea. De asemenea, mă simt destul de norocos că am găsit medicul potrivit. Cred că întregul personal Acıbadem este foarte profesionist și le pasă de ceea ce fac. Le sunt recunoscător tuturor. Astăzi, totul pare să fie în regulă cu mine.

Albina

Uzbekistan

Am întâlnit mulți medici și personaldin spitale, dar când vorbeam cu oricine de la Acıbadem, am putut vedea pur și simplu bunătatea autentică din ochii lor. Când te afli într-o poziție atât de vulnerabilă în viața ta și departe de țara ta, a avea medici, asistente și toți ceilalți angajați cărora le pasă cu adevărat de tine face toată diferența. Nu pot să mulțumesc suficient Spitalului Acıbadem și personalului său.

Jelena

Serbia

Astăzi, nu am cancer de mai bine de 2 ani, ceea ce este minunat. Simt că am renascut. Mă bucur că am ales Spitalul Acıbadem. Am simțit că primesc cea mai avansată îngrijire medicală din lume

Contact

Acıbadem este unul dintre puținele centre extinse de cancer de sân din întreaga lume care oferă servicii pentru cele mai complexe cazuri de cancer. Dacă doriți să aflați mai multe, sunteți încurajat să ne contactați.