fbpx

Acibadem – Excelență în tratamentul cancerului

Din păcate, cancerul a devenit a doua cauză de deces în lume, după infarct. Acibadem dispune de o clinică de oncologie la cele mai înalte standarde, are o echipa de profesioniști în tratarea diferitelor tipuri de cancer și asigură intervenții chirurgicale complexe, cu timp de refacere rapid pentru pacient.

Clinica de oncologia Acibadem ajută, anual, sute de pacienți din întreaga lume, oferindu-le un tratament pentru cancer inovator, cu mari șanse de reușită. Ne puteți oferi dosarul medical pentru analiză, urmând ca specialiștii clinicii de oncologie din Turcia să va ofere cel mai bun plan teraputic împotriva acestei maladii.

De-a lungul anilor am fost raplătiți pentru rezultatele noastre cu premii internaționale de prestigiu în Oncologie. Clinica de tratament cancer din Turcia vă poate ajuta să înfrângeți această maladie, prin programe complexe de investigații și tratament.

Diagnosticul timpuriu și tratamentul corect pot salva viețile afectate de cancer

Grupul de Spitale Acibadem continuă să furnizeze pacienților afectați de  această afecțiune cele mai bune servicii și tratamente cancer posibile,  grație investițiilor  masive în echipamente de ultimă oră.  Acestea au ca scop asigurarea diagnosticului corect, în fază incipientă  și tratamentul cancerului alături de echipa  experimentată  din cadrul clinicii și spitalului de Oncologie din Turcia. Le oferim pacienților:

  • Servicii la standarde mondiale în tratamentul cancerului  și o echipă de medici oncologi cu experiență, expertiză și multiple cazuri vindecate.
  • Primul pas spre tratamentul corect al cancerului, prin   metodele de  diagnostic radiologic.

Diagnosticul radiologic corect este o componentă esențială în luarea deciziilor referitoare  tratamentul cancerului. Tehnicile moderne și tehnologia avansată, alături de un personal de radiologie experimentat sunt de o importanță extrem de mare atunci când se pune un diagnostic precis pe această cale.

  • Abordarea multidisciplinară pentru soluții eficiente în tratamentul cancerului
  • Consilii ale tumorilor – „o platformă pentru adunarea diferiților specialiști în tratamentul cancerului”
  • Procentul de succes în tratarea cancerului este îmbunătățit prin intermediul Consiliilor ce abordează tratamentul pacienților

Clinică și spital de Oncologie medicală dedicat

Oncologia medicală este o ramură a științei  ce include nu doar tratamentului  cancerului, ci și protejarea împotriva maladiei, monitorizarea acestuia și  diagnosticul timpuriu. Cu alte cuvinte, fiecare stadiu al cancerului este o materie a oncologiei medicale. În plus, în diagnosticul și tratamentul cancerului, există o cooperare între diverse domenii precum chirurgie și radiologie. Abordarea pacienților este planificată multidisciplinar în linie cu datele științifice.

Tratamentul din clinica de Oncologie Acibadem este efectuat prin intermediul medicamentelor administrate intravenos sau oral. Totuși, această practică variază în funcție de tipul cancerului. Planificarea tratamentului în spitalul de Oncologie Acibadem se schimbă în baza tipului celulelor cancerigene, a organului unde au apărut prima dată și a zonelor în care s-a răspândit.  Acesta este efectuat sub forma unui tratament adjuvant pentru reducerea riscului de recurență a bolii, ca tratament neo-adjuvant pentru pregătirea masei pentru operație sau pentru protejarea organelor, sau ca tratament paleativ pentru prelungirea vieții și sporirea calității vieții în cazul bolilor aflate în stadii avansate. De asemenea, in clinica de Oncologia Acibadem tratamentul poate fi efectuat individual sau în combinație cu alte terapii.

Metode utilizate în aplicarea oncologiei medicale

Chimioterapia (terapie medicamentoasă) : Scopul  este acela de a distruge celulele canceroase ce se dezvoltă necontrolat  din cauza unor modificări ale structurii. În majoritatea cazurilor, utilizarea chimioterapiei  este de a omorî celulele canceroase prin administrarea unor medicamente prin diferite mecanisme. Cele mai recente apariții în acest domeniu sunt monitorizate  la Centrele Oncologice Acibadem, aliniate la standardele mondiale.

Terapia cu hormoni: Hormonii sunt folosiți în tratamentul tumorilor sensibile, precum cancerul de prostată și  cel mamar. Medicamentele sunt, în general, administrate pe cale orală. O altă metodă  este injectarea.

Imunoterapia (tratamentul sistemului imunitar): Substanțele produse în mod natural de sistem sunt folosite pentru a identifica și distruge celulele canceroase, prin alertarea imunității organismului.

Bioterapie antrenată de țintă: una din cele mai importante apariții ale ultimului deceniu în cadrul tratamentului cancerului a fost dezvoltarea unor bioterapii extrem de eficiente, cu relativ puține efecte secundare, și care identifică țintele prezente în celulele canceroase, nu și în   cele sănătoase. Astfel de terapii stabilite pentru tratamentul  oncologic sunt opțiuni eficiente pentru multe tipuri de cancer, în special cel mamar, intestinal și renal.