fbpx

Clinică de Chirurgie Ortopedică și Medicină Sportivă

Ortopedie

Acibadem Healthcare Group are o echipa de medici ortopezi si traumatologi specializati in domeniile: medicină sportivă – leziuni cauzate de sport, artroscopie și chirurgia genunchiului, chirurgia coloanei, chirurgia umărului și a cotului, microchirurgia încheieturii și a mâinii, traumatologie și chirurgia piciorului, a gleznei și a șoldului.

Ortopedie pediatrica

Toate tipurile de probleme congenitale si dobandite cum ar fi dislocarea congenitala de sold, pes eqiuno varus, hemimelia, toate afectiunile ortopedice ale copilariei cum ar fi boala perthes, probleme ale oaselor si tesuturilor moi, infectia osului, picior stramb, toate tipurile de trauma si leziuni sportive, fracturi, rupturi de tendon si ligament; probleme neuromusculare cum ar fi paralizia cerebrala, mielodisplazia, paralizia obstetricala, boala Charcot-Marie Toot etc.

Chirurgia coloanei

În clinica de medicină și ortopedie sportivă Acibadem veți găsi specialiști apți pentru realizarea de operații de Cifoza-Scolioza (instrumentare anterior-posterior), tratarea deformațiilor ortopedice congenitale și a tuturor tipurilor de fracturi de coloana sau a altor probleme ale coloanei

Artroza

Gonartroza și coxartroza, proteze pentru șold si genunchi, operații de revizuire pentru infectarea protezei, operații de osteotomie periacetabulara și tibiala etc. sunt doar câteva tipuri de chirurgie ortopedică ce își găsesc rezolvarea în cadrul Acibadem.

Picior strâmb

Aici sunt incluse aplicații de fixare externă în cazul deformărilor osului, fracturi și infecții de os

Ingrijirea traumei

Fracturi, dislocări, întinderi și rupturi de mușchi-tendon, îngrijire pentru toate tipurile de fracturi și dislocări la pacienți politraumatici.

Chirurgia incheieturii si mainii, microchirurgie, replantare

Reprezintă chirurgia ortopedică a extremităților superioare și include: chirurgia brațului, a încheieturii, a mâinii, microchirurgie, replantare, transfer de țesut liber.

De asemenea, sunt incluse și îngrijirilr în trauma acută și reconstrucția tuturor tipurilor de traume ale extremităților, printre care și artroscopia articulațiilor mici și reconstrucția deformațiilor congenitale ale mîinii.