fbpx

RMN Intraoperator 3 Tesla
MRI

Tehnologia RMN este în evoluţie continuă. Cea mai nouă, tehnologie RMN 3 Tesla oferă o mai bună rezoluţie, este mai rapidă decât tehnologia de ultimă generaţie 1.5 Tesla. Această rezoluţie mai înaltă ajută în obţinerea unui diagnostic mai precis, o planificare chirurgicală şi o evaluare post-chirurgicală mai bună. Tehnologia mai permite studii de diagnostic pe funcţiile tesutului cerebral. Sistemul RMN Intraoperator 3T de la Acibadem Kozyatagi Hospital a fost special destinat utilizării în timpul operaţiilor neurochirurgicale. S-a dovedit ştiinţific, că această aplicaţie RMN îmbunătăţeşte rezultatele noastre în chirurgia tumorilor cerebrale.

În chirurgia tumorilor creierului RMN intraoperator ajută la curaţarea perfectă a tumorii înainte de inchiderea scalpului. Sistemul este unul dintre puţinele sisteme 3T intraoperative disponibile în lume şi este unul din primele dezvoltate în colaborare cu Siemens Corporation.

Gamma-knife

Gamma knife reprezintă cel mai valoros standard în tratamentul tumorilor creierului. Acest tratament este o formă foarte concentrată de tratament prin radiaţii care creşte puternic eficacitatea şi scade efectele secundare. Gamma knife este utilizat în tratamentul diferitelor tumori ale creierului, malformaţiilor vasculare şi procedurilor funcţionale.