fbpx

De ce Acibadem este clinica de tratament cardiologie potrivită?

Numărul tot mai mare de boli  ale inimii se numără printre primele cauze ale deceselor la nivel mondial, iar diagnosticul și tratamentul bolilor cardiovasculate ar trebuie executate de medici experimentați, în spitale echipate cu tehnologii medicale avansate.

Centrele de Cardiologie ale Grupului de Spitale Acibadem concurează la nivel global pentru a le furniza pacienților cele mai moderne servicii și tratamente de cardiologie din Turcia. Acibadem folosește echipamente de ultimă oră pentru diagnosticul timpuriu și tratamentul bolilor cardiace.

Subliniind aspectul salvator de vieți al diagnosticului timpuriu, Centrele de Cardiologie Acibadem pun accent pe folosirea  celor mai avansate instrumente de diagnostic, printre care se numără computerul tomograf cu sursă dublă 2×64 secțiuni transversale, capabil să efectueze angioplastia cardiacă în doar 6 secunde, PET CT (ce permite o imagine detaliată a inimii) și CT cu raze, cel mai rapid instrument de tomografie din lume, capabil să efectueze o angioplastie cardiacă în 0,25 secunde,  la cel mai scăzut nivel de radiații.

Indicatorii de performanță medicală

Încă din 2002, Grupul de Spitale Acibadem a supravegheat  succesul medical și administrativ prin intermediul indicatorilor de performanță. Siguranța și satisfacția pacienților sunt prioritare, iar clinica de tratament cardiologie Acibadem vizualizează scorurile obținute i în toate celelalte ramuri,  pentru a-și îmbunătăți permanent îngrijirile  oferite pacienților.

– Criteriul  “Euroscore”   reprezintă nivelul probabil al mortalității în cazul operațiilor pe cord deschis la 3.8%, în vreme ce tratamentele bolilor cardiovasculare de la Acibadem se situează la 1.6%.

– Criteriul  “Euroscore”   sugerează că nivelul probabil al mortalității, în cazul bypassului coronarian, este de 2,7%, în vreme ce procentul  obținut de Acibadem este 1.0%.

Ce este „Euroscor”?

Operațiile persoanelor în vârstă, a diabeticilor sau a pacienților cu antecedente de infarct, chirurgie pe cord, tulburări de contracție și dilatare ale inimii, funcționare defectuoasă a rinichilor, ficatului și plămânilor, se confruntă cu un risc mai accentuat. Există mai multe scoruri de risc pentru o evaluare obiectivă a pacientului, luându-se în considerare astfel de factori. În aceste punctaje, sunt calculate cifrele riscului ponderat. „Euroscore” este cel mai frecvent folosit sistem de punctare.

Cardiologie complexă în cadrul Centrelor Cardiologice Acibadem

Clinica de tratament cardiologie Acibadem furnizează un standard ridicat de diagnostic, tratament al bolilor cardiovasculatre și servicii auxiliare pentru pacienții adulți și copii cu boli  cardiace.