Vitalbeam®

CE ESTE VITALBEAM

VitalBeam® este un sistem de radioterapie care poate fi proiectat și configurat pentru cazurile pe care medicul le tratează cel mai frecvent. Folosind aceeași platformă tehnologică ca și sistemul TrueBeam®, VitalBeam® poate permite tratarea eficientă și precisă a cazurilor avansate.

Sistemul inteligent de control al VitalBeam® sincronizează și monitorizează caracteristicile complet integrate ale sistemului, cum ar fi imagistica, tratamentul și managementul mișcării, astfel încât medicul să poată furniza în mod eficient și precis un tratament de înaltă calitate.

CARACTERISTICILE DISPOZITIVULUI

Cu modul său de intensitate ridicată (3 fotoni și energii de 6 electroni), VitalBeam® este precis, rapid și sigur.

VitalBeam® oferă tehnologia operării cu intensitate înaltă (Flattening Filter Free) pentru tratamente mai rapide ale cazurilor complexe.

Acesta integrează perfect imaginea, tratamentul și managementul mișcării. Prezentând funcții precum fluxuri de lucru automatizate și ghidate, acesta are o interfață intuitivă. Se integrează cu sistemul de informații oncologice ARIA® și cu sistemul de planificare a tratamentului Eclipse™ pentru a simplifica planificarea și gestionarea fluxurilor de lucru pentru tratament. Această caracteristică permite scurtarea sarcinilor prin intermediul secvențelor automate, personalizabile.

VitalBeam® combină radioterapia cu intensitate modulată (IMRT) și radioterapia ghidată imagistic (IGRT), pentru ghidarea prin imagistică și separarea respiratorie pentru managementul mișcării. Include tehnologia versatilă Rapidarc pentru un IMRT mai rapid, sistem de administrare a dozei mai mari și sistem imagistic CT cu fascicul conic (CBCT).

Cu VitalBeam® este posibilă efectuarea de tratamente complexe folosind tehnici avansate de radioterapie, inclusiv radioterapie  cu intensitate modulată (IMRT) și tehnologie de radioterapie RapidArc® într-o sesiune de tratament de rutină.

INDICAŢII

Tehnologia VitalBeam® oferă versatilitate pentru tratamentele din tot corpul. Sistemul VitalBeam® abordează o gamă variată de cazuri clinice complexe, precum cele din cap și gât, sân, plămâni, pelvis, prostată și multe altele.

AVANTAJE

VitalBeam® oferă tratamente ambulatorii rapide, non-invazive, pentru o gamă largă de tipuri de cancer.

VitalBeam® permite accesul convenabil la durate scurte de livrare a dozei și la imagini de înaltă rezoluție. Sistemul VitalBeam® integrează separarea respiratorie, imagistica și efectuarea tratamentului pentru a crea un sistem simplificat.

VitalBeam® permite medicului să identifice cu precizie tumoarea, să monitorizeze poziția acesteia în timpul tratamentului și să facă ajustări ale poziției pacientului pentru o precizie mai mare.

VitalBeam® monitorizează continuu mișcările organelor și furnizează radiații doar atunci când este exact în locul potrivit. Prin separarea respiratorie, fasciculul de tratament se oprește automat atunci când tumoarea se deplasează în afara zonei țintă.

Atunci când creează imaginile 3-D, VitalBeam® folosește o doză de raze X cu 25% mai mică decât era posibil prin tehnologiile anterioare de ghidare imagistică.

Tehnologia RapidArc® de la Varian, care face parte din sistemul VitalBeam®, poate livra o doză de radiație 3-D precis modelată către întreaga tumoare foarte rapid, adesea într-o singură rotație de 360 de grade a mașinii în jurul pacientului, de obicei în doar câteva minute.

PROCEDURA DE TRATAMENT

Automatizarea sistemului ajută la reducerea timpului de tratament. Tratamentul se efectuează de obicei în ambulatoriu, majoritatea ședințelor durează mai puțin de o oră, astfel încât pacientul își poate relua viața de zi cu zi.

VitalBeam funcționează lin și fără zgomot. Cu tehnologia sa de comunicare îmbunătățită, terapeutul poate rămâne în contact vocal constant cu pacientul, ceea ce face ca pacientul să se simtă în siguranță.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare