Truebeam STx

Truebeam STx

TRUEBEAM STx pentru tratamentul tumorilor

Rezultate mai eficiente într-o perioadă mai scurtă cu radiații în doză mare!

Truebeam STx, care încorporează tehnici avansate de radioterapie utilizate în tratamentul cancerului, precum IMRT, IGRT, Gated RT, RapidArc, SRS și SBRT, oferă o livrare rapidă, corectă și precisă a radiațiilor la tumorile mici.

Truebeam STx poate fi utilizat pentru tratamentul tuturor tumorilor care necesită radioterapie. Dispozitivul este preferat în special pentru tratamentul tumorilor mici ale capului și corpului și al tumorilor care prezintă un risc specific de proximitate la organe specifice. Deoarece furnizarea de radiații este concentrată pe țintă, țesuturile sănătoase sunt minim afectate. Sistemul de livrare rapidă a radiațiilor scurtează durata radioterapiei, iar calitatea ridicată a imaginii permite o mai bună poziționare și o livrare precisă a radiațiilor.

Truebeam STx poate fi utilizat în mod convenabil în tratamentul cu radioterapie pentru tumorile din organele care necesită monitorizarea respirației, cum ar fi plămânii, ficatul și sânii. Deoarece dispozitivul permite furnizarea de radiații în timpul monitorizării respirației, acesta permite livrarea directă a unei doze mari de radiații în zona în care este localizată tumoarea.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare