ROBOTUL NAVIO KNEE

ROBOTUL NAVIO KNEE

Una dintre cele mai noi metode de tratament pentru calcifierea traumatică și / sau spontană (primară) a genunchiului. Robotul Navio Knee este folosit în cazul protezelor unde nu este înlocuit întregul genunchi.

În timpul operației, anatomia pacientului este încărcată în format digital. Aceste date tridimensionale, specifice fiecărui pacient, sunt prelucrate de către chirurg pe computer, iar pacientul primește cele mai potrivite componente de proteză pentru anatomia sa. Software-ul dispozitivului detectează structurile anatomice ale genunchiului pentru fiecare pacient și, prin crearea unei imagini a țesuturilor moi ajustată cu valori matematice, ajută chirurgul să plaseze implanturi în cea mai potrivită și echilibrată formă.

Dispozitivul Navio, dotat cu o tehnologie tridimensională avansată, transformă caracteristicile anatomice proprii pacientului într-un plan chirurgical virtual. Dispozitivul permite verificarea și schimbarea, la nevoie, a planului standard de modificare a țesutului cartilajului deteriorat, chiar fără efectuarea unei incizii pentru operare (în formă virtuală cu ajutorul computerului robot). Acest lucru reduce la minimum erorile de incizie și modificare care nu pot fi recuperate în timpul operației.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare