Force CT

Force CT

Metoda tomografiei computerizate

Prin utilizarea unei doze mici de radiații și a unei cantități scăzute de substanță de contrast, prin screening-ul rapid și ușor de folosit la rinichi și prin capacitatea de stop cadru și imagistică 4D, FORCE CT simplifică diagnosticarea pentru a avea un impact pozitiv asupra procesului de tratament.

Având o rezoluție ridicată și o viteză mare, sunt detectate mai ales leziuni mici și ascunse în plămâni și colon, pentru a facilita identificarea din timp a multor boli.

În timpul tomografiei computerizate, calitatea imaginii se poate diminua dacă pacientul se mișcă. FORCE CT reduce riscul de imagini neclare sau de imagini nedorite în timpul examinării unor pacienți obezi, vârstnici sau inconștienți. Imagistica clară simplifică diagnosticarea. Datorită cantității scăzute de substanță de contrast utilizate, este posibil să nu fie nevoie de pregătirea pre-tomografie sau de medicamente și nici de îngrijire după procedură sau de tratament intervențional. Acest lucru ajută la protejarea rinichilor.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare