Radioterapia Ethos

Radioterapia Ethos

Inteligența artificială și terapia adaptativă se combină pentru a crea inteligența adaptativă. Radioterapia Ethos este o terapie nouă, exhaustivă și revoluționară, centrată pe pacient și personalizată, de la planificarea inițială până la adaptarea în cursul procedurii și monitorizarea tratamentului. Radioterapia adaptativă oferă șanse mai mari de control al tumorii și o speranță de viață mai mare pentru pacienți care suferă de cancer de diverse tipuri. Terapia Ethos este o soluție holistică bazată pe inteligență artificială, concepută pentru a crește capacitatea, flexibilitatea și eficiența radioterapiei.

Având la bază tehnologia inteligenței artificiale, sistemul oferă o vizualizare în timp real a anatomiei pacientului și permite adaptarea în timp real a dozei de radiații la variațiile continue ale formei și poziționării tumorii și țesuturilor normale ale individului. Terapia Ethos facilitează administrarea dozei la ținta planificată, ajută la cruțarea organelor aflate în pericol și permite obținerea unor șanse mai mari, personalizate, pentru a reduce eventuala toxicitate. Ethos utilizează CBCT, un fascicul de raze X în formă de con pentru a construi o imagine 3D într-o singură mișcare, în loc de o serie de fragmente de raze X, cum este cazul tomografiei computerizate tradiționale.

Terapia adaptativă este un tip de radioterapie împotriva cancerului care evoluează în timp ca reacție la variația temporală și spațială a micro-mediului tumoral și a fenotipului celular. Aceasta ține cont de fluctuațiile macro în forma și poziția tumorii din cauza schimbărilor din organele din apropiere. Terapia adaptativă ia în considerare, de asemenea, modificările fiziologice, cum ar fi umplerea vezicii urinare. Dozele de radiații sunt administrate mai rapid, cu o precizie mai mare și în condiții de siguranță pentru pacient.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare