EOS (IMAGISTICĂ 3D PENTRU SISTEMUL OSOS)

EOS (IMAGISTICĂ 3D PENTRU SISTEMUL OSOS)

Acesta este un dispozitiv pentru imagistică ce oferă imagini frontale, posterioare și laterale ale coloanei vertebrale și ale tuturor extremităților inferioare în același timp.

Ce afecțiuni tratează?

Este utilizat în curburile spinale, cum ar fi scolioza și cifoza, precum și în deformările unghiulare ale extremităților inferioare.

Cum se implementează?

Procedura durează aproximativ 20 de secunde. Scanarea începe în momentul în care pacientul se află în poziția corectă. Se obțin imagini ale întregului corp sau ale coloanei vertebrale, în funcție de nevoile pacientului.

Care sunt caracteristicile acestui sistem?

Dispozitivul emite mult mai puține radiații decât dispozitivele digitale standard cu raze X. Aparatul este echipat cu o opțiune de micro-doză care este utilizată la copii. Această doză este de aproximativ 10 ori mai mică decât doza EOS standard. Acest dispozitiv poate fi utilizat pentru a planifica și măsura extremitățile inferioare înainte de operație. Dispozitivul oferă modelări tridimensionale care ajută chirurgii înainte de operații la genunchi, la șolduri și în cazul pacienților care suferă de scolioză.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare