MAMMOGRAFIE DIGITALĂ CU TOMOSINTEZĂ

MAMMOGRAFIE DIGITALĂ CU TOMOSINTEZĂ

Un instrument cheie pentru depistarea timpurie a cancerului de sân

Dispozitivul de mamografie digitală tridimensională cu tomosinteză oferă imagistică tridimensională cu o doză mică de radiații, jucând un rol important în diagnosticarea precoce a cancerului de sân.

Imaginile obținute prin intermediul dispozitivului digital pentru mamografie tridimensională cu tomosinteză cresc fiabilitatea diagnosticului. O serie de imagini digitale ale sânului, obținute sub formă de straturi subțiri, sunt apoi asamblate pentru a produce o imagine tridimensională a sânului pentru examinare ulterioară. Acest lucru permite scanarea eficientă a zonelor suspecte.

Acesta este un dispozitiv pentru mamografie care produce imagini perfecte în două și trei dimensiuni prin utilizarea unor doze minime. Acest dispozitiv este conceput să revoluționeze diagnosticarea precoce a cancerului prin capacitatea sa de imagistică, cu tomosinteză bidimensională și tridimensională multi-slice. „Feliile” de tomosinteză cresc fiabilitatea diagnosticului. Sunt produse o serie de imagini digitale stratificate ale sânului, rezultând o imagine tridimensională a acestuia.

Echipamentul de mamografie de rutină afișează problemele de țesut într-o singură imagine, în timp ce acest dispozitiv permite vizualizarea digitală a acestor „felii” imagistice ale sânului. Această caracteristică asigură că regiunile cu probleme și cancerul de sân nu sunt trecute cu vederea.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare