fbpx

Prof. Dr. Inci Ayan

inciayan

Evaluări a doua opinie în Bucureşti, pe data de 31 martie, din partea Prof. Dr. Inci Ayan, specialist Acibadem în oncologie pediatrică.

Reprezentanţa Acibadem Bucureşti, Strada Nicolae Golescu nr 17, etaj 2, sector 1.
Programări : 021 313 99 38, info.ro@acibadem.com.tr.

Inscrierea se face pe baza dosarului medical şi a investigaţiilor medicale recente. Pot fi înscrişi copiii cu vârsta până în 16 ani diagnosticaţi cu o afecţiune oncologică. Locurile sunt limitate.

Prof. Dr. Inci Ayan este un reputat specialist în oncologie pediatrică cu o vastă experienţă în tratarea diferitelor tipuri de cancer diagnosticate la copii. Dr. Inci Ayan şi-a început cariera medicală ca medic pediatru după absolvirea Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Ankara, specializându-se ulterior în oncologie pediatrică, odată cu finalizarea studiilor la Institutul Oncologic aparţinând Facultăţii de Medicină a Universităţii din Istanbul. Dr. Inci Ayan şi-a continuat formarea atât în cadrul centrelor de cercetare oncologică din Turcia, cât şi în cele din SUA .

Dr. Ayan a colaborat cu  Universitatea Texas, Centrul de Oncologie pediatrică  MD Anderson din Houston, în 1992, timp de 3 luni, revenind la acelaşi institut de cercetare în 1993, alăturându-se departamentului de genetică moleculară pentru 9 luni. In 1995, la Universitatea Pittsburg, Dr. Inci Ayan s-a implicat în cercetarea transplantului de celule stem, participând la studii clinice şi de laborator. In Turcia, Dr. Inci Ayan a lucrat în Departamentul de Pediatrie şi Oncologie-Hematologie Pediatrică al Universităţii din Istanbul (2008, 6 luni). Din 2009 până în 2010 a fost lector al Universităţii Acibadem, în Departamentul de Pediatrie şi Oncologie-Hematologie Pediatrică.

Contribuţia Dnei. Doctor Inci Ayan la cercetarea medicală în domeniul oncologiei pediatrice a fost recunoscută şi recompensată prin trei premii TUBITAK (1995-1997), numeroase certificate eliberate de Universitatea din Istanbul, precum şi o bursă Fulbright pentru cercetare Fulbright Senior Research Scholarship (1993-1994) şi granturi acordate pentru cercetare de SIOP (Societatea Internaţională de Oncologie Pediatrică) în 1991 şi 1994.

Prof.Dr. Inci Ayan s-a alăturat Acibadem Healthcare Group în 2002, fiind şef al departamentului de Pediatrie şi Oncologie Pediatrică la spitalul Acıbadem Bakırköy până la 2010.

Aria de expertiză : oncologie pediatrică.