Selami Cakmak, MD

Profesor

Chirurgia labei piciorului și a gleznei, ortopedie oncologică

Selami Cakmak, MD

Selami Cakmak, MD

Profesie: Chirurgia labei piciorului și a gleznei, ortopedie oncologică
Limbi străine: turcă, engleză
Traducere: Disponibil în peste 20 de limbi

Profesor Dr. Selami Cakmak este un renumit specialist în chirurgie ortopedică și traumatologică în Turcia, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul chirurgiei ortopedice. În prezent, el face parte din echipa Spitalului Acibadem Atașehir, spital dotat cu cele mai noi tehnologii pentru tumori ortopedice și ale sistemului osos disponibile la nivel mondial. Între anii 2012 – 2022, a fost cercetător și profesor invitat la Laboratorul de Ortopedie Haris al Spitalului General din Massachusetts de pe lângă Universitatea Harvard. În prezent, este membru al consiliului director al TUYSAD Istanbul.

23+

Ani de experienta

2000+

Operații ortopedice

1000+

Înlocuiri șold și genunchi

700+

Oncologie ortopedică

DOMENII SPECIALE DE INTERES

  • Înlocuire totală de șold
  • Înlocuire totală de genunchi
  • Leziuni sportive la genunchi
  • Rupturi ale ligamentului încrucișat anterior
  • Rupturi de menisc
  • Sarcoame osoase
  • Oncologie ortopedică

DESPRE CENTRU

Centrul de ortopedie și traumatologie al Grupului Acibadem Healthcare este o unitate de top care oferă o gamă completă de servicii de diagnostic și tratament pentru pacienții cu leziuni ortopedice și traumatice. Centrul adoptă o abordare multidisciplinară, în cadrul căreia diverse departamente cooperează pentru a oferi pacienților cel mai bun tratament posibil. De la oncologie ortopedică, artroscopie și leziuni sportive până la chirurgia piciorului și gleznei, centrul oferă o gamă largă de servicii. Unitatea oferă, de asemenea, ortopedie și traumatologie pediatrică, chirurgie spinală și chirurgie a membrelor superioare, printre altele. Centrul folosește tehnici chirurgicale actualizate pentru a-i ajuta pe pacienți să se întoarcă la viața de zi cu zi cât mai curând posibil. Echipa de specialiști de la Acibadem oferă un diagnostic și un tratament de specialitate pacienților, asigurându-se că aceștia primesc cea mai bună îngrijire posibilă.

Testimonial

Fiica mea a fost diagnosticată cu tumoare osoasă osteosarcoma la piciorul stâng când avea doar 9 ani. Când am ajuns, fiica noastră nu putea să meargă din cauza tumorii. Eram speriați și îngrijorați, dar doctorul Çakmak și echipa sa au fost foarte amabili cu noi. Au efectuat o intervenție chirurgicală reușită și au îndepărtat tumora de pe piciorul ei. După aceea, au efectuat o operație de înlocuire a genunchiului. Am fost foarte impresionați de nivelul de îngrijire pe care fiica noastră l-a primit la Spitalul Acibadem Atașehir.

Tumoare osoasă

FORMULAR PROGRAMARE

Vă rugăm introduceți prenumele
Vă rugăm introduceți numele
Vă rugăm introduceți o adresă de email valabilă
Vă rugăm introduceți un număr de telefon valabil
Selectați țara