Leyla Ozer, MD

Professor

Oncologie medicală

Leyla Ozer, MD

Leyla Ozer, MD

Profesie: Oncologie medicală
Limbi străine: turcă, engleză
Traducere: Disponibil în peste 20 de limbi

Prof. asoc. Leyla Özer este un specialist de top în oncologia medicală din Turcia. A absolvit Facultatea de Medicină Cerrahpașa a Universității din İstanbul în 2001 și a devenit specialist în medicină internă în 2008 și specialist în oncologie medicală în 2013. Din 2015, prof. asoc. Leyla Özer lucrează la Acibadem Healthcare Group din Istanbul, Turcia. Este autoarea și co-autoarea a mai multor publicații în reviste medicale naționale și internaționale în domeniul oncologiei.

15

Ani de experienta

10000+

Pacientii

60+

Articole Publicate

1000+

Citate

DOMENII SPECIALE DE INTERES

  • Chimioterapie
  • Imunoterapie
  • Terapii țintite

DESPRE CENTRU

Acıbadem oferă tratamente cuprinzătoare, individualizate, multidisciplinare și colaborative pentru toate tipurile de cancere considerate a fi printre cele mai dificil de tratat. Acıbadem aspiră să aducă o schimbare în viața pacienților prin oferirea unei îngrijiri excepționale și pline de compasiune. În prezent, Departamentul de Oncologie Medicală Acıbadem oferă pacienților servicii extinse și avansate. Tratamentul tuturor cancerelor necesită o echipă specializată. La Acıbadem, tratamentul pacienților este planificat, efectuat și supravegheat de o echipă multidisciplinară. Acıbadem este lider în utilizarea terapiilor sistemice care includ chimioterapie, imunoterapie și terapii țintite.

Testimonial

După toate etapele tratamentului, ochii mi s-au umplut de lacrimi de speranță și pace. Am știut că am ajuns în locul potrivit. Trăiesc în sfârșit o viață fără cancer în ultimii 2 ani. Multe mulțumiri tuturor medicilor și personalului de la Acıbadem.

Mirjana
pacientă cu cancer de sân

FORMULAR PROGRAMARE

Vă rugăm introduceți prenumele
Vă rugăm introduceți numele
Vă rugăm introduceți o adresă de email valabilă
Vă rugăm introduceți un număr de telefon valabil
Selectați țara