Erman Aytac, MD

Assoc. Prof.

Boli digestive și chirurgie digestivă, chirurgie generală

Erman Aytac, MD

Erman Aytac, MD

Profesie: Boli digestive și chirurgie digestivă, chirurgie generală
Limbi străine: Turcă, engleză
Traducere: Disponibil în peste 20 de limbi

Profesorul asociat dr. Erman Aytaç este un renumit specialist în chirurgie generală din Turcia, cu o experiență de peste un deceniu în domeniul chirurgiei gastrointestinale. În prezent, el activează la Universitatea Acibadem, la Spitalul Universitar Acibadem Atakent, dotat cu cele mai recente tehnologii de chirurgie generală disponibile la nivel mondial. În perioada 2011-2016 și-a finalizat stagiul de specializare superioară în domeniul clinic și al cercetării clinice la Cleveland Clinic Institute of Digestive Diseases, departamentul de chirurgie rectală și de colon. În prezent, este membru în consiliu și membru al comitetului internațional al Societății Americane de Chirurgie a Colonului și Rectului, membru al consiliului și vicepreședinte al Societății Europene de Coloproctologie.

12

Ani de experiență

2000+

Număr de operații

200+

Intervenții chirurgicale robotice / laparoscopice

500+

Număr de intervenții chirurgicale GI și HPB

DOMENII SPECIALE DE INTERES

  • Cancere de colon și rect
  • Cancerul de stomac și gastric
  • Boli inflamatorii intestinale
  • Fistule gastrointestinale

DESPRE CENTRU

Departamentul de Chirurgie Generală al Acıbadem Healthcare Group oferă servicii complete și multidisciplinare de diagnosticare și tratament pentru pacienți în diverse domenii. Departamentul utilizează tehnici și tehnologii avansate pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile. Departamentul este specializat în tratamentul obezității, cancerului endocrin, gastrointestinal, cancerului de sân, ficatului, pancreasului și multe altele. Echipa de experți din cadrul Departamentului de Chirurgie Generală lucrează împreună pentru a le oferi pacienților tratamente personalizate și eficiente. Departamentul oferă, de asemenea, operații de transplant de organe, inclusiv transplanturi de rinichi și ficat, la centrele noastre de transplant de organe. În plus, expertiza Departamentului de Chirurgie Generală în chirurgia endocrină, inclusiv în ceea ce privește tumorile neuroendocrine tiroidiene, paratiroidiene, suprarenale, gastrointestinale și pancreatice, le oferă pacienților o abordare exhaustivă a gestionării bolilor endocrine. Îngrijirea centrată pe pacient și tehnicile inovatoare practicate de acest departament îl fac o alegere excelentă pentru pacienții care caută îngrijire chirurgicală de calitate superioară. Indiferent de tratamentele și tehnologiile de care are nevoie un pacient, centrul nostru este dotat cu echipamentul specializat necesar pacienților, inclusiv chirurgia robotică, chirurgia laparoscopică, toate dispozitivele de imagistică și tratament de ultimă generație, cum ar fi PET-CT, 3 Tesla MRI, MRLinac , CyberKnife și multe altele.

Testimonial

Am venit aici pentru tratamentul cancerului la stomac și nu am cuvinte pentru a mulțumi pentru îngrijirea excepțională din timpul operației. Din momentul în care am intrat în spital, am fost întâmpinat cu căldură, compasiune și atenție excepțională la detalii din partea întregului personal. Dr. Aytaç și-a făcut timp să îmi explice amănunțit procedura și să răspundă la toate întrebările mele, făcându-mă să mă simt confortabil și liniștit.

Cancer la stomac

FORMULAR PROGRAMARE

Vă rugăm introduceți prenumele
Vă rugăm introduceți numele
Vă rugăm introduceți o adresă de email valabilă
Vă rugăm introduceți un număr de telefon valabil
Selectați țara