Cihan Uras, MD

Professor

Chirurgie generala

Cihan Uras, MD

Cihan Uras, MD

Profesie: Chirurgie generala
Limbi străine: Turca, Engleza
Traducere: Disponibil în peste 20 de limbi

Dr. Cihan Uras, este un chirurg generalist de renume mondial, specializat în tratamentul cancerului de sân, cu o experiență de peste 35 de ani. După rezidențiatul în chirurgie generală la Universitatea din Istanbul, Școala de Medicină Cerrahpașa în 1986, el a fost în fruntea dezvoltărilorîn tratamentul cancerului de sân dinTurcia. Contribuțiile profesorului Cihan Uras includ proceduri inovatoare, cum ar fi prima mastectomie și intervenția chirurgicală simultană de implant mamar, prima biopsie a ganglionului santinelă și prima radioterapie intraoperatorie în doză unică după intervenția chirurgicală de conservare a sânilor. În plus, el a jucat un rol esențial în introducerea chirurgiei laparoscopice în Turcia la începutul anilor 1990. În prezent, este președintele Departamentului de Chirurgie Generală a Școlii de Medicină a Universității Acıbadem și director al Institutului de Senologie al Universității Acıbadem. Dr. Uras conduce o echipă centrată pe chirurgia sânului la Spitalul Acıbadem Maslak. Numai în ultimii 5 ani, institutul a oferit tratamente pentru cancerul de sân pentru aproape 3.000 de pacienți din peste 20 de țări.

35+

de ani de experienta

500+

cazuri de cancer mamar tratate anual

200+

articole publicate

1

centru senologic

DOMENIILE DE INTERES

  • Chirurgia sanului
  • Chirurgia obezitatii

DESPRE CENTRU

La Acıbadem, tratamentul pacienților cu cancer de sân este meticulos planificat, realizat și supravegheat de o echipă multidisciplinară. Această echipă este formată din specialiști în chirurgie generală, oncologie medicală, radio-oncologie, chirurgie plastică, radiologie, patologie și genetică, toți cu experiență dedicată în tratamentul cancerului de sân. Numai în ultimii 5 ani, Acıbadem a oferit tratamente pentru cancerul de sân pentru aproape 3.000 de pacienți din peste 20 de țări.

La Acıbadem Breast Cancer Center, toate strategiile de tratament pentru tratamentul cancerului de sân: chirurgie, radioterapie, chimioterapie, imunoterapie, terapie țintită și terapie hormonală, sunt folosite în tratamentul cancerului, atât în ​​stadiile incipiente, cât și în cele ulterioare ale bolii. Mai mult, pacienților le pot fi oferite combinații de mai multe opțiuni de tratament, care pot asigura distrugerea tuturor celulelor canceroase.

Testimonial

După toate etapele de tratament, ochii mi s-au umplut de lacrimi, de speranță și de pace. Știam că am ajuns la locul potrivit. Acum am 50 de ani și în sfârșit duc o viață fără de cancer de 2 ani. Nu numai că am primit speranță și încurajare la Acıbadem, ci și îngrijiri medicale sofisticate care m-au readus la viață. Am primit un tratament avansat, extins și personalizat la fiecare pas. Mulțumiri Prof. Cihan Uras, echipei sale și întregului personal de la Acıbadem.

Cancer mamar
Chirurgie de conservare a sânilor

FORMULAR PROGRAMARE

Vă rugăm introduceți prenumele
Vă rugăm introduceți numele
Vă rugăm introduceți o adresă de email valabilă
Vă rugăm introduceți un număr de telefon valabil
Selectați țara