Cem Ficicioglu, MD

Profesor

Medicină reproductivă și infertilitate, Obstetrică și Ginecologie

Cem Ficicioglu, MD

Cem Ficicioglu, MD

Profesie: Medicină reproductivă și infertilitate, Obstetrică și Ginecologie
Limbi străine: turcă, engleză
Traducere: Disponibil în peste 20 de limbi

Profesor doctor Cem Fıçıcıoğlu este un specialist de top în obstetrică și ginecologie în Turcia, cu o expertiză specială în endocrinologie reproductivă, infertilitate și tratament FIV. Prof. Fıçıcıoğlu a absolvit programe de fellowship legate de medicina reproductivă și chirurgia infertilității în Belgia, Anglia și SUA. Cu o experiență de peste 30 de ani, în prezent conduce Centrul de FIV de la Spitalul Acıbadem Kozyatağı din Turcia. Prof. Fıçıcıoğlu este membru al mai multor asociații profesionale naționale și internaționale. Este autorul a peste 160 de publicații în reviste medicale. Pe parcursul carierei sale productive, a ajutat peste 30.000 cupluri din întreaga lume să aibă copii.

25

Ani de experienta

15000+

Pacientii

12000+

Cicluri

4000+

Bebelusii

DOMENII SPECIALE DE INTERES

  • Endocrinologie reproductivă
  • Tratament FIV

DESPRE CENTRU

Centrul Acıbadem de Medicină Reproductivă și Infertilitate este considerat pe scară largă ca fiind una dintre cele mai bune unități de infertilitate din țară. Medicii noștri au peste 25 de ani de experiență și au ajutat mii de persoane și cupluri să devină părinți și sunt disponibili pentru consultații de a doua opinie cu privire la opțiunile de tratament medical și chirurgical pentru infertilitate. Mii de părinți din 20 de țări au fost martorii primilor pași ai bebelușilor lor datorită Acıbadem.

Testimonial

Timp de ani de zile, ne-am confruntat cu faptul că s-ar putea să nu avem niciodată un copil. Acum, avem un bebeluș sănătos și fericit care este întreaga noastră lume

Tratament FIV
Ivanka și Peter

FORMULAR PROGRAMARE

Vă rugăm introduceți prenumele
Vă rugăm introduceți numele
Vă rugăm introduceți o adresă de email valabilă
Vă rugăm introduceți un număr de telefon valabil
Selectați țara