CAN OBEK, MD

Profesie

Urologie, uro-oncologie, chirurgie robotică

CAN OBEK, MD

CAN OBEK, MD

Profesie: Urologie, uro-oncologie, chirurgie robotică
Limbi străine: Turcă, Engleză
Traducere: Disponibil în peste 20 de limbi

Profesor dr. Can Öbek este un renumit specialist în oncologie urologică din Turcia, cu peste 25 de ani de experiență în tratamentul cancerului urologic. În prezent, activează la Universitatea Acibadem și la Departamentul de Urologie al Spitalului Acibadem Taksim, dotat cu cele mai noi dispozitive de înaltă tehnologie pentru urologie disponibile la nivel mondial. În 1999, a avut o bursă la Facultatea de Medicină a Universității din Miami, Departamentul de Urologie. În 2003, a avut o bursă clinică la University of Washington Medical Center, Departamentul de Urologie. S-a axat pe chirurgia endoscopică și laparoscopică.

25

Years of Experience

2000+

Uro-Oncology Surgery

1000+

Laparoscopic / robotic prostatectomy

400+

Laparoscopic / robotic nephrectomy

DOMENII SPECIALE DE INTERES

  • Cancer de prostată
  • Cancer de rinichi
  • Cancer e vezică
  • Cancer testicular
  • Hiperplazia benignă a prostatei

DESPRE CENTRU

Experiența vastă și abilitățile chirurgicale perfecționate sunt elementele care înclină balanța în înfrângerea bolilor urologice. Acıbadem depășește limitările tratamentului prin aplicarea unor strategii noi. Acıbadem oferă servicii extinse de urologie pacienților, de la vindecarea cancerului la restabilirea fertilității, de la tratarea pietrelor la rinichi la abordarea urologiei pediatrice; experții în urologie de la Acıbadem pot aduce îmbunătățiri în toate aspectele vieții. Departamentul de urologie Acıbadem este compus din mai mulți urologi cu pregătire în mai multe subspecialități, cum ar fi oncologia urologică, urologia pediatrică, andrologia, endourologia și urologia femeilor. Indiferent de tratamentele și tehnologiile de care are nevoie un pacient, centrul nostru este dotat cu echipamentul specializat necesar, inclusiv chirurgie robotică, chirurgie laparoscopică, biopsie de prostată ghidată prin RMN, Rezum, HoLEP, PSMA cu lutețiu-177, ESWL, ESWT, ureteroscopie flexibilă și așa mai departe.

Departamentul de Urologie Acıbadem are cunoștințe aprofundate, experiență și tehnologii medicale avansate pentru tratarea cancerelor urologice. Echipa de urologie Acıbadem a fost un pionier în adoptarea de tehnici noi de diagnosticare și tratamente minim invazive pentru cancerele de prostată, rinichi și vezică urinară și o gamă largă de afecțiuni urologice. În Turcia și în regiunile învecinate, prima operație de nefrectomie radicală laparoscopică (2002) și prima operație de prostatectomie radicală laparoscopică (2003) au fost efectuate de către echipa de urologie de la Acıbadem . Mai mult, aceasta a efectuat primele operații de urologie robotică din regiune, în 2006.

Testimonial

I returned home to my home country a few days after the surgery, and I started to feel good in only a matter of days. Within a week, I was able to get back to my most important daily routines. Many thanks to Prof. Can Öbek, Acıbadem Hospital, and all staff. I am so grateful for the way things turned out

Nefrectomie parțială
Cancer de rinichi

FORMULAR PROGRAMARE

Vă rugăm introduceți prenumele
Vă rugăm introduceți numele
Vă rugăm introduceți o adresă de email valabilă
Vă rugăm introduceți un număr de telefon valabil
Selectați țara