ACIBADEM Health Point

Health Point

În calitate de membru deținător al cardului Health Point veți avea acces la următoarele:

 • Servicii gratuite de ambulanță pe parcursul vizitei acolo unde sunt localizate spitalele Acıbadem (gratuit de două ori pe an)
 • Diferite reduceri pentru procedurile medicale și stomatologice în toate spitalele Acibadem
 • Diferite reduceri pentru serviciile speciale de asistență medicală la domiciliu oferite de Acıbadem Mobile în Istanbul
 • Diferite reduceri la toate Acıbadem Café APlus
 • A doua opinie medicală din partea unor medicii renumiți la nivel mondial
 • Traducere simultană în engleză, rusă, franceză și arabă prin intermediul call center-ului
 • Health Point Welcome Lounge în toate aeroporturile pe parcursul vizitei la Istanbul
 • Transfer VIP de la și către spitalele Acibadem din Istanbul
 • Aplicația pentru telefoane mobile Acıbadem Health Point
 • Diferite reduceri în restaurantele italienești Rosario
 • Primul control stomatologic și prima radiografie panoramică sunt gratuite pentru deținătorii cardului Acıbadem Health Point
 • Diferite reduceri la Caribou Coffee (valabile la Spitalul Acıbadem Maslak)
 • Prețuri speciale la hotelurile Avantgarde (în Levent și Bodrum) pentru deținătorii cardului Health Point.

Pentru aplicațiile pentru cardul Health Point: healthpointcrm@acibadem.com

Pentru mai multe informații, accesați site-ul Acıbadem HealthPoint 

Emergency Healthcare and Transportation Services
Asistență medicală de urgență și servicii de transport

Health Point este un sistem integrat, conceput să vă ofere serviciile de asistență medicală de urgență cât de rapid posibil prin intermediul diferitelor mijloace. În calitate de membru Health Point, puteți accesa serviciile noastre de asistență medicală de urgență și ambulanță prin intermediul call center-ului, paginii web și aplicației pentru telefoane mobile.

Medical Coaching and Consulting
Coaching medical și consultanță

Atunci când sunați la +90 216 544 46 64 în calitate de membru Health Point, puteți avea o consultație cu medicii noștri în legătură cu probleme de sănătate urgente sau fără grad de urgență și puteți solicita îndrumare 24/7.

Call Center in Your Own Language
Call Center în limba ta

Atunci când sunați la +90 216 544 46 64 în calitate de membru Health Point, puteți accesa call center-ul nostru în limbile engleză, rusă sau arabă 24/7, gratuit.

Turkish Assistant
Asistent turc

Oferim asistență vocală în limba turcă pentru cele mai utilizate expresii în situațiile de urgență. Puteți contacta o persoană care vorbește limba turcă printr-un simplu click pe site-ul nostru sau în aplicațiile noastre inteligente.

Pharmacies on Duty
Farmacii de gardă

Dacă aveți întrebări legate de un anumit medicament, asigurați-vă că vorbiți cu farmacistul, nu cu supervizorul. Majoritatea farmaciilor sunt deschise 6 zile pe săptămână și sunt închise duminica. În fiecare cartier, există o farmacie „de gardă” care este deschisă 24 de ore. Atunci când sunt închise, fiecare farmacie afișează pe ușă numele celei mai apropiate farmacii deschise.

În calitate de membru Health Point, puteți afla care sunt farmaciile deschise sunând la +90 216 544 46 64. Informațiile legate de farmaciile de gardă sunt disponibile prin intermediul call center-ului nostru 24/7.

Information on Nearest Inpatient or Outpatient Facility
Informații legate de cele mai apropiate centre cu internare sau ambulatoriu

În calitate de membru Health Point, puteți suna la +90 216 544 46 64, puteți accesa www.acibademhealthpoint.com și puteți folosi aplicația noastră pentru a ne contacta și pentru a afla de cele mai apropiate spitale în cazul unei situații de urgență.

Arrangements for Inpatient Admission
Pregătiri pentru admiterea pentru internare a pacienților

În calitate de membru Health Point, oferit de Acıbadem Hospital Group, care înglobează 18 spitale, 13 centre medicale și cele mai profesioniste cadre medicale, vă putem asista în planificarea programărilor medicale, a itinerariului și a transferurilor la spital.

Free WiFi at Healthpoint Locations and Shuttle Cars
WiFi gratuit în punctele Healthpoint și în autoturismele de transfer

Membrii Health Point pot folosi internetul gratuit în salonul Health Point și în autoturismele noastre de transfer.

Free Shuttle Services From Airport to Acıbadem Facilities
Servicii gratuite de transfer de la aeroport la facilitățile Acibadem

Echipa Health Point vă va întâmpina la aeroport la sosire și vă va însoți pe perioada tuturor transferurilor medicale la spitalele Acibadem. Serviciile de transport vor fi furnizate cu autoturisme direct către hotelurile partenere și spitalele Acibadem cu plecare din punctul de transfer.

Organization of Accommodation
Planificarea cazării

Acibadem Health Point a negociat prețuri reduse cu mai multe hoteluri și afaceri rezidențiale. Hotelurile partenere sunt amplasate în apropierea spitalelor Acibadem sau în zonele centrale ale orașului. Oferim acest serviciu doar pentru pacienții Acibadem.

Atunci când ajungeți la aeroport, echipa Health Point vă va ajuta să identificați opțiunile de cazare care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Comfortable, free of charge Lounge at İstanbul Atatürk Airport
Salonul confortabil, cu acces gratuit, la Aeroportul İstanbul Atatürk

Vă oferim acces în confortabilul salon din interiorul Aeroportului Atatürk unde vă puteți relaxa, puteți savura o cafea și unde puteți avea acces la informații folosind wi-fi.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare