Tânărul fotbalist Claudiu Belu, un caz reușit al medicilor din clinicile ACIBADEM

Tânărul fotbalist Claudiu Belu, un caz reușit al medicilor din clinicile ACIBADEM

Cariera reușită a unui sportiv de performanță presupune mult efort, implicare, rezistență fizică și psihică și timp alocat antrenamentelor și pregătirii pentru competiții. Dar sunt multe situațiile când un parcurs fericit, cu victorii la activ, este brusc întrerupt de o accidentare, care necesită recuperare, răbdare, multă voință și putere pentru a trece peste momentele dificile.

Tocmai pentru a veni în sprijinul pregătirii și recuperării sportivilor de performanță după accidente grave, medicii grupului de Spitale ACIBADEM aplică tratamentele medicale și chirurgicale la cele mai înalte standarde, în centrele moderne în care își desfășoară activitatea inclusiv cercetători de top în medicina sportivă.

Unul dintre cazurile reușite ale medicilor din centrele ACIBADEM a fost și cel al tânărului fotbalist Claudiu Belu, accidentat grav anul trecut în timpul unui meci. Sportivul s-a confruntat cu mai multe fracturi periculoase în apropierea ochiului, situație care a impus o intervenție chirurgicală de mare finețe, realizată de echipele de medici, alături de chirurgul specializat în medicină reconstructivă și estetică, Çiğdem Ünal.

“Am trecut cu bine peste operația la care am fost supus, 3 fracturi la 3 oase diferite, în momentul de față având 3 plăci metalice în arcadă, pomete și osul ce le leagă. Acum, urmează recuperarea care e cea mai importantă și care îmi provoacă dureri foarte mari și am nevoie de liniște! Am întâlnit aici la ACIBADEM în Istanbul un spital de 5*, o echipă de profesioniști, condiții exemplare și oameni calzi, cu suflet bun! Vreau să le mulțumesc doamnei Elena Oden pentru tot ajutorul acordat, doamnei doctor Çiğdem Ünal și domnului Radu Birlică datorită căruia această operatie a putut să se facă (sigur fără el nu aș fi ajuns aici) și, nu în ultimul rând, lui Adrian Buda, prietenului meu drag, care m-a ajutat întotdeaua să trec peste greutăți și care a stat în permanență lângă patul de spital și a avut grijă de mine!”, a declarat după intervenție Claudiu Belu, pe pagina sa de Facebook.

×
Căutare