Portarul FC Dinamo București, pacient la Acibadem

Portarul FC Dinamo București, pacient la Acibadem

Portarul echipei din Ștefan cel Mare, Laurențiu Brănescu, a fost supus unei intervenții chirurgicale în cadrul spitalului Acibadem Kadikoy.

În urma controlului efectuat de Conf. Dr. Baris Kocaoglu a fost depistată o ruptură de menisc medial, iar sportivul a fost supus intervenției chirurgicale de reparare de menisc. Operația a fost un succes, iar Conf. Dr. Baris Kocaoglu a menționat că portarul dinamovist va putea reveni pe teren peste 4 luni.

Acibadem susține sportivii români

Acibadem susține performanța sportivă în România și are grijă de sănătatea fotbaliștilor unora dintre cele mai importante cluburi de fotbal. Acibadem este, în România, partener al cluburilor de fotbal Dinamo, CFR Cluj, Poli Timișoara și CSMS Iași.

Acibadem Hospitals Group este furnizorul numărul 1 de servicii medicale în Turcia încă din 1991 și face parte din rețeaua mondială International Healthcare Holdings, al doilea lanț de servicii medicale din lume. Acibadem operează în prezent 22 spitale generale cu servicii complete și 19 clinici ambulatorii în 5 țări.

×
Căutare