MIHAI TARARACHE/ ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE

MIHAI TARARACHE/ ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE

Jucatorul de fotbal roman Tararache din Germania a venit la Acıbadem pentru tratament

Mihai Tararache in varsta de 33 de ani, de la 16 ani activeaza ca jucator in echipa de fotbal nationala a Romaniei si la gruparea germana MSV Duisburg. In 2009 Tararache sufera o interventie la menisc; dupa operatie in urma complicatiei aparute la cartilagiul genunchiului, este obligat sa renunte la viata sportiva. Din Aprilie 2010 nu a mai jucat fotbal şi la recomandarea unui prieten, fotbalistul pentru a se putea intoarce la viata sportiva a venit la Spitalul Acıbadem Fulya.
Jucatorul profesionist a venit la control la şeful sectiei de ortopedie si traumatologie la Prof. Dr. Ömer Taşer, cel care i-a şi pregatit un program special de fizioterapie pentru 3 saptamani. De cand s-a inceput programul de fizioterapie durerile insuportabile de la genunchi s-au diminuat şi a inceput sa se mişte mult mai uşor.

Mihai Tararache: ‘ De 10 luni nu mai joc fotbal. Pentru cineva care joaca fotbal de la 8 ani este o situatie foarte dificila. Sunt nefericit deoarece nu mai pot juca la echipa. Prioritatea mea acum este sa scap de discomfortul de la genunchi.’

Tararache spune ca decizia de a juca sau nu din nou nu este inca una definitiva. ‘Am venit din Germania la domnul Prof. Dr. Ömer Taşer pentru investigatii. Multumita tratamentului prescris de dansul sper sa ma pot intoarce pe teren. Dar mai intai trebuie sa inchei programul de fizioterapie’. Sportivul a mai precizat ca programul special pregatit de domnul Prof. Dr. Ömer Taşer va fi continuat si in Germania, iar dupa ce acesta va fi incheiat se va intoarce din nou in Turcia pentru control. Dupa terminarea programului sportivul spera ca doctorii sa ia o decizie definitiva in legatura cu viata lui sportiva.

Sportivul, in urma ultimelor controale s-a intors in Germania pentru a continua programul de fizioterapie.

×
Căutare