Fundaș ACS Poli Timișoara, operat la ACIBADEM Altunizade

Fundaș ACS Poli Timișoara, operat la ACIBADEM Altunizade

Fundașul central al echipei ACS Poli Timișoara a fost operat în cel mai mare spital din grupul ACIBADEM, Altunizade

Din martie 2017, pacienți din toată lumea primesc îngrijiri medicale de top în cel mai nou și mai modern spital din grupul de clinici ACIBADEM, Altunizade. Acesta este unul dintre cele mai performante din Turcia, având zeci de medici de top și centre medicale de excelență în domenii de vârf precum oncologia, angiografia robotică, medicina reproductivă, patologia mamară și terapia cu iod radioactiv.

Pe lângă aceste centre, în cadrul Altunizade, funcționează și unul dintre cele mai performante în domeniul ortopediei, traumatologiei, accidentărilor sportive și fizioterapiei, care oferă servicii chirurgicale și de recuperare de care beneficiază și mulți dintre sportivii români din Liga I de fotbal.

Unul dintre cazurile recente, rezolvate de medicii de la ACIBADEM Altunizade, a fost și cel al fundașului central al echipei ACS Poli Timișoara, Adrian Bogdan Străuț. Fotbalistul a suferit o fractură de falange și metacarp a mâinii drepte și a fost operat de medicii din Turcia la mijlocul lunii octombrie, specialiștii efectuând cu succes intervenția de reducere deschisă și osteosinteză. Urmează etapa de recuperare, specialiștii estimând că fotbalistul echipei ACS Poli ar putea reîncepe antrenamentele cu echipa la două săptămâni de la intervenție.

×
Căutare