FAMILIA ANGHEL – ROMANIA

FAMILIA ANGHEL – ROMANIA

SCRISOARE DE MULTUMIRE CATRE PERSONALUL SPITALULUI ACIBADEM – TURCIA

Familia Anghel, venita din Romania pentru a se trata la acesr spital a avut parte de o primire calduroasa, de un personal competent si de o relatie pacient-medic  exemplara.

S-au remarcat in aceasta privinta dl.prof. dr. Tayfun Karahasanoğlu, un foarte bun psiholog, profesionist desavarsit, cu o prestanta demna de invidiat, elemente care definesc in mare masura un caracter deosebit, colaborarea cu colegii, la randul lor f.buni profesionisti, ajuta pacientul sa aiba incredere, sa fie optimist, sa se gandeasca la viitorul sau si al celor dragi, considerand boala ca pe un simplu accident trecator.

In relatia cu pacientii romani, dna Irina Kaim are un rol f. İmportant. Interpretarea si traducerile in domeniu sunt vitale succesul unui tratament sau al unei interventii sunt strict legate de aceste lucruri. Permanenta legatura dintre pacient si dna Irina Kaim elimina o bariera psihologica aflata in calea succesului.

Regretam ca nu am retinut numele si altor persoane dar acestea au rolul lor important si de cele mai multe ori discret in a asigura tuturor pacientilor si chiar insotitorilor acestora un climat familial desi te afli intr-o institutie medicala.

Ca o concluzie, luand in considerare si alte pareri, fara exceptie, Acıbadem se evidentiaza prin calitatea serviciilor medicale, prin organizare, prin competenta  profesionala si cu certitudine vom fi ambasadori ai acestei institutii.

Felicitari si multumiri pentru tot ceea ce faceti in slujba sanatatii oamenilor.

06.12.2012
Istanbul -Turcia

×
Căutare