DAVID ANDREI VOINEA, NEUROLOGIE, ROMANIA

DAVID ANDREI VOINEA, NEUROLOGIE, ROMANIA

Sunt David Andrei Voinea, un băiețel de 2,6 ani din București, România.

La vârsta de 1 an am fost diagnosticat cu paralizie cerebrală și tetraplegie spastică. Din nefericire pentru acest diagnostic nu există tratament medical în România, ci doar fizioterapie. Din această cauză sunt una dintre numeroasele persoane cu dizabilități fără nicio șansă pentru viitor. În iulie 2011, părinții mei au auzit despre ACIBADEM și au completat formularul de contact de pe websiteul spitalului. În câteva ore, am fost contactați de doamna Liliana Aldanmaz care ne-a cerut dosarul medical. Câteva zile mai târziu, eram programați la Spitalul Acibadem Kozyatağı.

Din septembrie 2011 sunt pacientul domnului Prof. Dr. Memet Özek – Departamentul de Neurochirurgie Pediatrică – și domnului Fizioterapeut Özcan Kalkan. Am început cu terapie fizică, dar câteva luni mai târziu medicii au recomandat o operație: rizotomie dorsală selectivă. Intervenția a avut loc pe 3 august 2012 la vârsta de 2,5 ani. Înainte de operație, o evaluare profundă a fost făcută de departamentul de pediatrie și anestezie.

Această operație îmi oferă șansa de a merge și de a deveni un copil normal.

Acum continui programul de terapie fizică și reabilitare.

Prin această scrisoare aș dori să îmi exprim, din suflet, recunoștința mea prof. Dr.Memet Özek și fizioterapeutului Özcan Kalkan pentru grija și profesionalismul lor desăvârșit.  Mulțumirile mele speciale sunt adresate și doamnei Daniela Ekgucer pentru toată atenția și sprijinul acordat cu traducerile în limba română, cu programările, transportul și cazarea, ajutor cu facturile. De asemenea, aș dori să îi mulțumesc doamnei Liliana Aldanmaz, prima persoană pe care am întâlnit-o prin internet și care a făcut posibilă programarea mea și întâlnirea cu echipa medicală Acibadem.

Cu gânduri bune,

David Andrei Voinea.

București, 5 septembrie 2012

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare