DAN URSULEANU – ROMANIA

DAN URSULEANU – ROMANIA

SCRİSOARE DESCHİSA CATRE DİRECTORUL SPİTALULUİ ACİBADEM-MASLAK

Numele meu este CAMELİA STANESCU URSULEANU şi sunt din Bucureşti-Romania .

V-am descoperit, absolut ıntımplator, din disperare de cauza, pe İNTERNET (nu pot sa ınteleg de ce doar pe aceasta cale, de ce nu va faceti PUBLİCİTATE ın Romanıa?!?) şi am reuşit ca ın timp record sa stabilesc o excelenta legatura cu doamna doctor DENİSA POPA, care mi-a facilitat venirea la İstanbul.

Va marturisesc, domnule director, ca vizionand ve internet, imagini spectaculoase din spitalul dumneavoastra, am avut sentimentul ca ma voi rataci ın acest univers de secolul XXI- nu afost sa fie aşa, caci la intrarea ın spital, ın ziua şi la ora venirii noastre era İRİNA – ea ne-a asigurat mie şi sotului meu grav bolnav, şi mie ca ınsotitoare a lui, comunicarea ın limba romana cu un sistem medical impecabil pus la punct. Dar, İrina a facut cu mult mai mult. Ne-a facut sa ne simtim OASPETİ la ACİBADEM, unde a fost pentru noi o GAZDA perfecta. Nu trebuie sa-i faci vreun compliment- cu siguranta ar stanjeni-o. Daca vrei s-o faci fericita vorbeşte-i despre ACİBADEM, spune-i cat eşti de impresionat de ce se face aici pentru SANATATE, pentru VİATA. Va zambi ıncantata şi va adauga alte şi alte imformatii despre spitalul, construit ve 40.500 m2, ın care lucreaza de 7 luni.

Daca o are pe İRİNA ın preajma, bolnavul nu risca sa aştepte inutil, ore ın şir intrarea la medic, pe culoarele spitalului. İrina va organiza totul ın aşa fel ıncat tu sa nu te simti un biet bolnav la cheremul unei asistente a carei bunavointa va trebui eventual s-o rasplateşti dinainte.  Zilnic cand tu OASPETELE ajungi la ACİBADEM, İrina te ıntampina, ea personal ıti duce caruciorul cu rotile. Ea personal deschide toate uşile spitalului pentru tine. İntra cu tine la consultatii unde asigura dialogul devenind VOCEA ta, rol pe care şi l-a asumat cu generozitate, cu inteligenta superioara, cu rara capacitate de implicare şi ıntelegere a suferintei bolnavului. ai cumva nevoie de medicamente? İrina ıti face rost de la o farmacie din apropierea spitalului, ın timp record.

Vrei o rezervare la avionpentru ıntoarcerea acasa? nici nu ştii cand ti-a obtinut-o pe cea mai avantajoasa. Ii spui ca vrei sa mergi la İzvorul Tamaduirii şi ea ıti asigura nu doar taxiul care sa te duca pana acolo, dar şi are bunatatea sa vorbeasca cu preotul roman de la BİSERİCA ORTODOXA. Niciodata obosita, niciodata plictisita. Mereu punctuala, mereu eficienta.

Sotul meu mia, spus zambinda ca la ACİBADEM a beneficiat de un majordom special.
Eu cred ca la ACİBADEM , sotul meu a avut parte de mult mai mult. Un ınger pazitor pe nume İRİNA.

Nu speram decat sa revenim aici pentru o noua şedinta de RADİO CHİRURGİE -CYBER KNİFE.

Cu aleasa consideratie,

Camelia Stanescu Ursuleanu

İstanbul , 31 ianuarie 2013-

×
Căutare