Centrul de medicină sportivă ACIBADEM a oferit terapii medicale de top fotbalistului dinamovist Luka Maric

Centrul de medicină sportivă ACIBADEM a oferit terapii medicale de top fotbalistului dinamovist Luka Maric

Riscurile de accidentare în cazul sportivilor de performanță sunt ridicate, iar incidentele neplăcute pot avea loc atât în timpul competițiilor, cât și pe parcursul antrenamentelor solicitante. În aceste condiții, intervențiile rapide, administrarea celor mai bune terapii și recuperarea la timp devin extrem de importante pentru ca viața sportivă să poate continua, iar cariera să nu aibă de suferit.

Având în vedere toate aceste aspecte, Centrul de medicină sportivă ACIBADEM a fost conceput tocmai pentru a oferi asistență de top tuturor sportivilor care fac performanță la nivel înalt. Medicii noștri experimentați sunt la curent cu cele mai importante noutăți din medicina și recuperarea sportivă, iar cazurile reușite sunt cel mai bun palmares ACIBADEM în domeniul îngrijirii medicale sportive.

Recent, ne-a trecut pragul fotbalistul croat Luka Maric, care în acest moment joacă pe post de fundaș la echipa Dinamo din București. Acesta a fost consultat de către prof. Ömer Taşer din cadrul Centrului de medicină sportiva ACIBADEM Sports. Specialistul în ortopedie și traumatologie i-a administrat tânărului tratamentul injectabil PRP în scop terapeutic pentru ligamentul încrucișat anterior la genunchiul drept. Sportivul a revenit pentru o a doua şedință de PRP după 3 zile. Ținând cont de performanțele terapiilor administrate cu succes în cadrul Centrului de medicină sportivă ACIBADEM Sports, medicii experți în recuperare sportivă estimează revenirea jucatorului pe teren peste 3-4 săptămâni.

×
Căutare