Celebru prezentator de televiziunea olandez, tratat cu succes la ACIBADEM

Celebru prezentator de televiziunea olandez, tratat cu succes la ACIBADEM

Problemele articulare degenerative sunt extrem de frecvente în rândul persoanelor care se îndreaptă spre vârsta a treia, însă acestea sunt diagnosticate și la persoane tinere. Fie că este vorba despre persoane sedentare, fie despre cele situate la polul opus, care fac sport constant, toate aceste categorii se pot confrunta cu afectări serioase ale sistemului osteoarticular.

Un astfel de caz este cel al lui Pieter Storm, cunoscut prezentator de televiziune din Olanda, în vârsta de 62 de ani. Timp de 10 ani, Pieter Storm s-a confruntat cu degenerări articulare care i-au afectat progresiv gleznele, genunchii și șoldul. Pieter Storm este o persoană extrem de activă, care a practicat toată viața sporturi precum forbalul, tenisul și golful. Pasiunea pentru mișcare nu l-a ferit însă pe deplin de probleme, iar primele semne de boală au apărut la nivelul gleznelor. Acestea au fost tratate într-o clinică din Monaco, însă s-au extins la genunchi și i-au provocat simptome din ce în ce mai supărătoare.

Cele mai supărătoare simptome au apărut din cauza blocării articulațiilor și frecării acestora între ele. Ca urmare a acestor fenomene, fiecare mișcare pe care o făceam era foarte dureroasă. Practic, viața devenise de nesuportat pentru că mă trezeam cu dureri în fiecare dimineață. Acestea mi-au afectat mersul și calitatea vieții: am fost fotbalist, alergam, mergeam cu bicicleta, jucam golf. Faptul că nu mai puteam face nimic din toate acestea, coroborat cu durerea, m-a făcut să mă simt din ce în ce mai rău”, descrie Pieter Storm tabloul simptomelor.

Spitalul ACIBADEM Altunizade, soluția pentru problemele articulare ale vedetei olandeze

Situația medicală a lui Pieter Storm s-a îmbunătățit considerabil după ce, în februarie 2017, a fost operat la genunchi de medicul olandez Bas Pijnenburg. Dar pacientul mai avea nevoie de încă o intervenție decisivă pentru sănătatea sa, protezarea șoldului, după ce recuperarea și terapiile injectabile s-au dovedit a fi ineficiente în cazul lui Pieter Storm. La recomandarea medicului olandez, această intervenție s-a făcut în cel mai nou Spital ACIBADEM, Altunizade.

Ca jurnalist, am călătorit în multe țări. Însă niciodată nu am văzut un spital atât de modern, cu un grad de confort atât de mare. Infrastura este super tehnologizată, iar personalul este extrem de profesionist, de la medici anesteziști și chirurgi până la membrii personalului care au venit zilnic să-mi monitorizeze starea de sănătate. Efectiv, am simțit o ușurare când am văzut că sunt în siguranță, pe mâini bune”, este mărturia lui Pieter Storm după experiența sa la Altunizade.

Spitalul ACIBADEM Altunizade este un spital ultramodern, dotat cu orice și-ar putea dori un medic vreodată. Sălile moderne de chirurgie, echipamentele de ultimă generație, camerele confortabile pentru pacienți și centrul avansat de fizioterapie, toate asigură o atmosfera relaxată. În plus, tot personalul este extrem de bine pregătit și motivat”, a declarat medicul olandez Bas Pijnenburg.

Operația de protezare a șoldului a fost efectuată cu succes de profesorul dr. Alper Kaya, ortoped de top în cadrul Spitalului ACIBADEM Altunizade. Profesorul Alper Kaya este un expert în tratarea leziunilor sportive, a afecțiunilor șoldului și în intervenții chirurgicale destinate genunchiului. În sala de operație, a fost prezent și medicul Bas Pijnenburg, extrem de încântat de sistemul medical din Turcia. De altfel, clinicile din grupul ACIBADEM au performanțe deosebite în tratarea multor problemelor medicale de natură ortopedică, atât la sportivi de succes, la persoane care practică sportul regulat, dar și la cele care se confruntă cu probleme osteoarticulare care apar odată cu înaintarea în vârstă.

×
Căutare