Atacantul echipei Poli Timișoara, operat la ACIBADEM

Atacantul echipei Poli Timișoara, operat la ACIBADEM

Medicii ortopezi și specialiștii în recuperare ai clinicilor ACIBADEM susțin performanța sportivă din România, prin intervenții chirurgicale complicate și programe de refacere rapidă pe care le aplică ori de câte ori au loc accidentări, iar sportivii au nevoie de revenirea rapidă în competiții.

Astfel, zilele trecute, medicii de la ACIBADEM Sport Fulya s-au ocupat cu succes de cazul atacantului echipei ACS Poli Timișoara, Octavian Drăghici, care s-a accidentat în timpul unui meci din Liga I de fotbal a României. Echipa de medici condusă dr. Sarper Çetinkaya, specialist în ortopedie și traumatologie în cadrul Centrului de medicină sportivă ACIBADEM, a realizat o intervenție chirurgicală în timpul căreia s-a realizat repararea articulației arcromioclaviculare și a ligamentului coracoclavicular.

Specialiștii în recuperare ai clinicilor ACIBADEM estimează că recuperarea după intervenție va dura șase săptămâni, iar după aceasta, Octavian Drăghici va reveni alături de colegii săi, la antrenamentele echipei ACS Poli Timișoara.

×
Căutare