ALEXANDRU VICTORIA

ALEXANDRU VICTORIA

Va spun Victoria si Gheorghe Alexandru de pe meleagurile turcesti, chiar din Istanbul din clinica Acibadem. A venit timpul reintoarcerii si ne-am gandit ca poate sunteti curiosi ce s-a intamplat aici.

Am ajuns in aeroportul Turciei pe data de 14.02.2013 unde am fost asteptati de soferul clinicii Acibadem si am fost dusi la sediul clinicii pentru a ne intalni cu translatorul si medicii

A doua zi au inceput demersurile, am inceput analize si ecografia. Domnul si doamna doctor cardiologi nu s-au pronuntat pentru diagnostic, nu au putut vedea clar doar de la ecograf deoarece era ceva ascuns, dar fiind niste oameni deosebiti m-au sfatuit sa stau linistita ca totul va fi bine. A doua zi m-am pregatit pentru a doua asa zisa ecografie care la ei se numeste “angiograma” la care se introduc camere in inima printr-o artera. Va puteti da seama ce am simtit in momentul in care am aflat cum se face aceasta angiograma, dar a fost totul in regula datorita acestei echipe minunate (unul incerca sa ma faca sa rad, altul imi canta, altul dansa, ca sa nu mai fiu stresata). Sunt niste oameni deosebiti si pe aceasta cale tin sa le multumesc foarte mult.

Dupa aceasta angiografie s-au putut pronunta, era acea boala din nastere cu care am trait 42 de ani si ar fi putut sa-mi curme viata in orice moment. Nu m-am gandit niciodata la o astfel de boala pentru ca nu am simtit nicioadata nimic, eu eram o fiinta energica, vesela, nu una posaca, dar de la aflarea vestii s-au innecat corabiile vietii. Dar bunul Dumnezeu mi-a scos in cale acesti oameni minunati in care am avut incredere, in care mi-am pus speranta. Si iata ca am ajuns la final. In data de 25.02.2013 a sosit si clipa mult asteptata, ziua interventiei. Prima zi dupa interventie era cea de la terapie si va puteti da seama cum a fost. A doua zi mai bine, a treia mult mai bine si in final acum merg singura, respir singura, a fost totul in regula datorita acestei echipe minunate, a acestei clinici superbe si a serviciului de calitate.

Pe aceasta cale le multumesc foarte mult la toti si nu in ultimul rand Andreei Marin prin care am ajuns aici in aceasta clinica minunata.

Bunul Dumnezeu sa fie cu ei toti.

×
Căutare