Un tânăr neurochirurg de valoare se alătură echipelor de specialiști ai clinicilor Acibadem

Un tânăr neurochirurg de valoare se alătură echipelor de specialiști ai clinicilor Acibadem

Neurochirurgia este și va rămâne un domeniu de vârf al medicinei, din mai multe motive. Primul ar fi faptul ca abordează probleme de sănătate extrem de delicate: accidentele, tumorile sau anomaliile care afectează creierul, coloana vertebrală sau sistemul nervos pot pune în pericol sănătatea și chiar viața pacienților. În al doilea rând, specialiștii care reușesc să rezolve cazurile complicate se pregătesc ani buni în școli de medicină prestigioase, lucrează sub îndrumarea profesorilor de top și trebuie să facă dovada unei implicări majore și a unei precizii deosebite atunci când sănătatea și chiar viața pacienților se află la propriu în mâinile lor. Un alt motiv pentru care neurochirurgia de top este o ramură fascinantă a medicinei este tehnologia în care se investesc anual miliarde de euro și care crește astăzi spectaculos precizia diagnosticării și șansele de reușite ale unor intervenții complicate precum cele din domeniul oncologiei. Și, nu în ultimul rând, neurochirurgia fascinează și prin faptul că o decizie medicală elaborată, luată în echipă, poate crește spectaculos speranța de viață a pacienților fără multe speranțe.

În viziunea Acibadem, neurochirurgia și neurologia sunt domenii cărora le sunt alocate resurse importante tocmai pentru a performa la maximum în folosul pacienților care ajung în clinici cu afecțiuni extrem de grave ale creierului, coloanei vertebrale și ale sistemului nervos. Tocmai de aceea, echipele de chirurgi și neurologi ale centrelor Acibadem au ajuns la performanțe deosebite, sub îndrumarea profesorului Necmettin Pamir, președintele Academiei Mondiale de Neurochirurgie.

Permanent, echipele Acibadem primesc în rândul lor medici tineri, pregătiți în școli prestigioase din întreaga lume, având la activ lucrări importante și cercetări aprofundate în domeniul neurochirurgiei. Este și cazul medicului profesorului Koray Ozduman, specialist în neurochirurgie, discipol al profesorului Necmettin Pamir, care se alătură din aceste an echipelor centrelor de excelență în neurochirurgie Acibadem. Absolvent al Universității de Medicină din Istanbul, Koray Ozduman și-a continuat studiile cu mai multe burse de cercetare în centre de pestigiu precum Universitatățile Rochester, Yale și Matsumoto din Japonia, iar astăzi, activează ca profesor de neurochirurgie la Universitatea de Medicină Acibadem. La doar 40 de ani, medicul specialist – extrem de talentat – intervine cu precizie în cazuri complicate, operează pe creier afecțiuni extrem de greu de abordat și participă cu reușitele sale la studii clinice, conferințe internaționale și lucrări apreciate în publicații medicale de specialitate. Astfel, multe dintre cazurile reușite ale centrelor Acibadem se datorează și pasiunii și preciziei cu care Koray Ozduman intervine în rezolvarea unor afecțiuni grave precum meningioamele cerebrale.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare