Specialist oncolog de top din centrele Acibadem vine în România pentru evaluări a doua opinie

Specialist oncolog de top din centrele Acibadem vine în România pentru evaluări a doua opinie

Dureri, stări de slăbiciune, sângerări anormale și apatie. Iată doar câteva simptomele pe care nu trebuie să le neglijați dacă vreți să vă păstrați sănătatea pe termen lung. Acestea pot trăda afecțiuni ușor de tratat, dar pot fi semne ale unor tulburări și boli mai grave precum afecțiunile maligne în stadiu incipient sau avansat.

În cazul în care vă confruntați pe termen lung cu acest tablou de simptome, deși medicii v-au spus că nu aveți nimic grav, este momentul să solicitați o a doua opinie medicală. Aceasta pentru că numărul pacienților diagnosticați cu cancere este în creștere din cauza stilului de viață dezechilibrat, a stresului, fumatului, consumului excesiv de carne roșie și grăsimi. De asemenea, fiți cu atât mai precauți și mergeți la un medic cu experiență dacă aveți în familie una sau mai multe rude apropiate diagnosticate cu cancere.

Specialiștii centrelor Acibadem văd deseori pacienți care le cer o a doua opinie, iar aceasta crește șansele de vindecare și de reușită a terapiilor.  Experiența, dar și tehnologia de ultimă oră pe care o aplică medicii noștri îi ajută să pună un diagnostic de mare acuratețe acolo unde există dubii. Un medic de top din clinicile Acibadem care vine în iunie în România pentru a oferi evaluări a doua opinie este conf.dr. Ibrahim Yıldız, specialist în oncologie medicală.

Cine este conf.dr. Ibrahim Yıldız?

 Conf.dr. Ibrahim Yıldız a absolvit Facultatea de Medicină din Istanbul, cu specialitatea medicină internă. Pasionat de terapii și tehnologii de ultimă generație, conf.dr. Ibrahim Yıldız obține în 2013 specializarea în oncologie și își continuă cariera în centrul de cercetare oncologică din Izmir. La ora actuală, conf.dr. Ibrahim Yıldız lucrează în cadrul grupului Acibadem și este membru al Societăților Europeană și Americană de Oncologie.

Cum pot solicita pacienții români o a doua opinie medicului Ibrahim Yıldız?

Conf.dr. Ibrahim Yıldız va oferi pacienților români evaluări a doua opinie în luna iunie, în două mari orașe ale țării: în Constanța, pe 10 iunie și în Cluj, pe 30 iunie.

Pentru detalii privind programările, pacienții pot contacta clinicile Acibadem la 0241 660 888 (Constanța) și la 0264 701 754 (Cluj), cât și pe adresa info.ro@acibadem.com.tr.

Persoanele interesate de o evaluare a doua opinie trebuie să fie pregătite să relateze istoricul medical și să nu omită niciun tratament și nicio investigație pe care le-au făcut anterior. Orice întrebare din partea pacienților este binevenită pentru că deciziile cele mai bune se iau dacă pacienții au toate informațiile despre terapii, investigații moderne și cei mai buni experți în fiecare domeniu medical.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare