Profesorul Pamir a devenit primul neurochirurg turc ales președinte al Academiei Mondiale de Neurochirurgie

Profesorul Pamir a devenit primul neurochirurg turc ales președinte al Academiei Mondiale de Neurochirurgie

Profesorul M. Necmettin Pamir, unul dintre neurochirurgii de top ai lumii, precum și Președintele Fondator al Universității Acibadem și directorul Departamentului de Neurochirurgie din cadrul Facultății de Medicină cu același nume, a făcut din nou Turcia mândră. Profesorul Pamir a devenit primul neurochirurg turc ales ca președinte al Academiei Mondiale de Chirurgie Neurologică, cea mai mare autoritate în neurochirurgie la nivel mondial.

Academia Mondială de Chirurgie Neurologică (WAMS) ai cărei membrii sunt cei mai buni neurochirurgi din lume, este recunoscută ca o instituție distinsă în cadrul căreia se oferă instruire în neurochirurgie și se stabilesc protocoalele neurochirurgicale. Profesorul M. Necmettin Pamir a jucat un rol în înființarea instituției și a acționat în calitate de fost secretar general al acesteia. În calitatea sa de președinte al Departamentului de Neurochirurgie din cadrul Facultății de Medicină a Universității Acibadem, precum și ca specialist în neurochirurgie în cadrul Spitalului Acibadem Maslak, Profesorului M. Necmettin Pamir i s-a acordat recent Medalia de Aur a Academiei Eurasiatice de Neurochirurgie pentru serviciul său deosebit și contribuțiile sale în domeniul neurochirurgiei.

”Aceasta este o mare onoare pentru mine”

Profesorul M. Necmettin Pamir și-a încununat contribuțiile sale de succes la dezvoltarea neurochirurgiei din întreaga lume cu noua sa funcție. Profesorul Pamir a declarat că este foarte fericit și onorat să fie primul Președinte Turc al Academiei Mondiale de Chirurgie Neurologică. Profesorul le recomandă tinerilor să muncească din greu, să fie entuziaști și să contribuie la cunoștințele universale și afirmă că și el se simte alimentat de munca asiduuă și își datorează succesul tocmai muncii continue spunând ”Totul constă de fapt în munca grea. Muncește din greu și succesul te va găsi.”

Cine este Necmettin Pamir?

Ca fost președinte al Societății Turce de Neurochirurgie și membru al Academiilor Mondiale americană și germană de chirurgie neurologică, precum și al altor 17 asociații naționale și internaționale, Profesorul M. Necmettin Pamir a publicat mai multe lucrări – peste 200 au fost publicate în jurnale internaționale în vreme ce, mai bine de 100 au fost publicate în jurnale naționale.

Profesorul Pamir care a participat la 175 congrese internaționale și 385 naționale, precum și la 35 conferințe internaționale și altele 57 naționale, a lucrat, de asemenea, în cadrul Academiei Americane de Chirurgie Neurologică alături de cei mai buni neurochirurgi ai lumii. Născut în 1953, el a fost, după Profesorul Gazi Yașargil, unul dintre primii neurochirurgi turci admiși la Academia Americană de Chirurgie Neurologică. Pamir a fost și câștigătorul celei de-a cincea Medalii de Aur acordată în 1984 de Academia Eurasiatică de Neurochirurgie, una dintre cele mai selecte societății academice neurochirurgicale din lume cu peste 50 membrii activi atât în Europa cât și în Asia (în cadrul instituției, Necmettin Pamir Pamir a fost secretar general și președinte pentru o perioadă).

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare