Prof. dr. Mustafa Sengun, medic sportiv de top, vine la Constanța pentru evaluări gratuite a doua opinie

Prof. dr. Mustafa Sengun, medic sportiv de top, vine la Constanța pentru evaluări gratuite a doua opinie

Sportul este sănătate curată, iar 30 de minute de mișcare pe zi fac parte dintr-un progam de viață echilibrată recomandat de toți specialiștii. În aceste condiții, tot mai multe persoane se orientează spre jogging, fitness și clase de aerobic, sub supravegherea antrenorilor. Există însă și multe persoane care fac sport singure, după programe de pe internet, sau care-și forțează limitele, fără ca organismul să fie pregătit să facă față efortului. Astfel, apar accidentările, leziunile genunchiului și coloanei vertebrale. În lipsa unei evaluări profesioniste, a unui tratament corect și a unei recuperări în centre specializate, chiar și o banală accidentare poate lăsa sechele pe viață. De aceea, medicii centrelor Acibadem specializați în ortopedie și traumatologie propun pacienților planuri de evaluare și tratament care asigură vindecarea și recuperarea funcțiilor motorii după accidentări sportive, în proporție de sută la sută. Unul dintre acești medici de top este prof. dr. Mustafa Sengun care vine la Constanța pe 19 mai pentru a oferi evaluări gratuite a doua opinie. Profesorul face parte din echipa centrului de medicină sportivă FIFA, care a tratat și tratează cu succes sportivi de performanță din 40 de țări, Turcia și România numărându-se printre acestea.

Cine poate beneficia de o evaluare oferită de prof. dr. Mustafa Sengun?

Centrul Acibadem din Constanța va găzdui pe 19 mai evaluări a doua opinie gratuite oferite de prof. dr. Mustafa Sengun pentru pacienții care s-au confruntat sau se confruntă cu traume ale genunchiului (ruptură de ligamente și de menisc). De asemenea, una dintre specialitățile profesorului este protezarea de genunchi și de șold, procedură medicale extrem de solicitată în ziua de azi ca urmare a creșterii speranței de viață, dar și a dorinței de a avea o bună calitate a vieții cât mai mult timp. Tehnologia modernă, dar și experiența medicilor din clinicile Acibadem au făcut ca mulți pacienți de diverse vârste să-și recapete mobilitatea și mersul normal datorită intervențiilor de protezare a genunchiului și șoldului, după accidentări, fracturi sau probleme de sănătate inerente vârstei înaintate. O categorie specială de pacienți care au nevoie de evaluare, monitorizare și tratament, unde este cazul, o reprezintă cei cu exces ponderal, kilogramele în plus reprezentând un factor de risc pentru problemele osteoarticulare.

Pentru detalii privind programările, persoanele care au probleme precum cele descrise mai sus și doresc o a doua opinie gratuită pot apela clinicile Acibadem la 0241 660 888 și pe adresa info.ct@acibadem.com.tr.

Cine este prof. dr. Mustafa Sengun?

La ora actuală, profesorul Mustafa Sengun este unul dintre specialiștii de top ai clinicilor Acibadem și activează în cadrul spitalului Fulya. De asemenea, profesorul face parte din echipa de ortopedie din centrul Acibadem FIFA de medicină sportivă. Prof. dr. Mustafa Sengun a absolvit Facultatea de Medicină din Istanbul și s-a specializat în ortopedia și traumatologie. De-a lungul carierei, profesorul a urmat stagii de pregătire în centre medicale de prestigiu din Dallas și Chicago, iar în aria sa de expertiză, intră evaluarea și tratarea accidentelor din sport (artroscopie, artroplastie și chirurgia coloanei vertebrale).

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare