Prof. Dr. Ayhan Kilic vine la Cluj pentru evaluări a doua opinie

Prof. Dr. Ayhan Kilic vine la Cluj pentru evaluări a doua opinie

Accidentările și afecțiunile sistemului osos și articular sunt extrem de supărătoare pentru multe persoane: pe lângă durere, perioadă îndelungată de recuperare, medicație care poate da efecte adverse, pacienții se confruntă și cu riscul unor sechele pe termen lung, mai ales în cazul unui diagnostic greșit sau al unei terapii nesupravegheate de medicii super specializați în afecțiunea respectivă.

În acest context, medicii de top ai clinicilor Acibadem propun pacienților evaluări de super precizie, cu aparatură de ultimă generație, o a doua opinie acolo unde este cazul și o expertiză valoroasă în probleme de ortopedie și traumatologie.

Prof. dr. Ayhan Kilic este un astfel de specialist al clinicilor Acibadem, care vine în România pentru a oferi pacienților toată experiența sa care a influențat decisiv vindecarea în multe situații dificile.

Cine poate beneficia de o evaluare oferită de prof. dr. Ayhan Kilic?

Prof. Dr. Ayhan Kilic, expert Acibadem în ortopedie şi traumatologie, va oferi evaluări a doua opinie în Cluj Napoca, pe 26 aprilie. De experiența sa pot beneficia toți pacienții care s-au confruntat sau se confruntă cu următoarele probleme: fractura boxerului, fractura încheieturii mâinii, degete de ciocan, fracturi ale claviculei şi umărului, tenosinovită De Quervain, artrita cotului, anomalii congenitale ale mâinii, deformări ale degetelor, probleme de circulaţie ale mâinii, contractura Dupuytren, leziuni ale tendonului extensor, cot de tenis sau modificările structurale ale unghiilor.

În plus, prof. dr. Ayhan Kilic poate oferi evaluări și o a doua opinie pacienților diagnosticați cu tumori osoase sau cu sindrom de tunel carpian.

Pentru detalii privind programările, pacienții pot contacta clinicile Acibadem la 0264 701 745 și pe adresa info.ro@acibadem.com.tr.

Cine este prof. dr. Ayhan Kilic?

Prof. Dr. Ayhan Kilic este astăzi specialist în ortopedie şi traumatologie la spitalul Acibadem Taksim din Instanbul. Medicul are o vastă experienţă şi specializare în chirurgia mâinii şi microchirurgie. Prof. Dr. Ayhan Kilic a absolvit Facultatea de Medicină Cerrahpasa a Universităţii din Istanbul şi a obţinut doctoratului în 1990. Medicul Acibadem de top şi-a continuat pregătirea post-doctorală cu o bursă acordată pentru specializare în chirurgia mâinii, la American Hospital, Istanbul (1995). Studiile au fost completate pe parcursul carierei sale cu bursa pentru medicină de urgență AO International Trauma Fellowship (2009) şi cu prestigioasa bursă The Robert E. Carroll Hand Surgery Fellowship dedicată medicilor specializaţi în chirurgia mâinii (2011).

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare