Oncolog de top al clinicilor ACIBADEM vine în România pentru evaluări second opinion

Oncolog de top al clinicilor ACIBADEM vine în România pentru evaluări second opinion

Zeci de mii de români se îmbolnăvesc anual de cancer, iar în topul afecțiunilor depistate se numără cele localizate la plămâni, sân, colon, prostată, col uterin, ovare, stomac, pancras și ficat. Deși diagnosticul este unul dur, pacienții trebuie să știe că medicina oncologică modernă oferă soluții de diagnostic și tratament dintre ce în mai performante: PET/CT, RMN, Cyberknife, TrueBeam STX, alături de chimioterapie, imunoterapie și abordarea multidisciplinară a cazurilor fac parte din protocolul performant de tratare cu succes a cancerelor, disponibil astăzi în clinicile ACIBADEM din Turcia.

Medicii specialiști ai grupului ACIBADEM tratează anual mii de bolnavi cu cancer, mulți dintre aceștii fiind pacienți din România, care primesc în Turcia cea mai bună îngrijire și cele mai bune tratamente disponibile la ora aceasta în lume. De asemenea, specialiștii oncologi din clinicile ACIBADEM oferă periodic consultații și evaluări second opinion în România, tocmai pentru a oferi persoanelor bolnave de cancer acces la cele mai bune soluții personalizate. Unul dintre medicii de top din clinicile Acibadem este și conf.dr. Ibrahim Yıldız, specialist în oncologie medicală, care vine la finalul lunii septembrie în România, la București și la Cluj, pentru a oferi pacienților o a doua opinie.

Cine este conf. dr. Ibrahim Yıldız?

Conf.dr. Ibrahim Yıldız a absolvit Facultatea de Medicină din Istanbul, cu specialitatea medicină internă. Pasionat de terapii și tehnologii de ultimă generație, conf.dr. Ibrahim Yıldız obține în 2013 specializarea în oncologie și își continuă cariera în centrul de cercetare oncologică din Izmir. La ora actuală, conf.dr. Ibrahim Yıldız lucrează în cadrul grupului Acibadem și este membru al Societăților Europeană și Americană de Oncologie.

Care sunt categoriile de pacienți care au nevoie de evaluări second opinion?

Medicii oncologi ai clinicilor ACIBADEM oferă evaluări second opinion tuturor pacienților diagnosticați cu afecțiuni maligne. Însă există anumite categorii de persoane ale căror șanse de vindecare depind de accesul în clinici de top oncologice cum sunt cele din grupul ACIBADEM. Este vorba despre:

-pacienții cu metastaze sau în stadii foarte avansate, care caută alternative de tratament pentru anumite tumori care în România se consideră inoperabile (de exemplu, tumori cerebrale care pot fi operate prin Gamma Knife sau Cyberknife)

-pacienții care doresc o alternativă la tratament: chimioterapie țintită sau imunoterapie

-pacienții care au primit un diagnostic greșit

-pacienții cu biopsii incomplete sau cărora nu li s-au făcut și analize genetice

-pacienții care nu primit o recomandare clară de tratament

-pacientii care au epuizat toate tratamentele disponibile în România și caută soluții avansate

-pacienții care vor acces la o echipă completă de medicipentru managementul bolii (radiolog, oncolog, radioterapeut, chirurg)

Cum pot solicita pacienții români o a doua opinie medicului Ibrahim Yıldız?

Toți cei interesați pentru o evaluare făcută de conf.dr. Ibrahim Yıldız în 28 septembrie, în București, ne pot contacta pe adresa info.ro@acibadem.com.tr și la telefon: (021) 313 99 38 și (021) 311 88 82. Pacienții care își doresc o a doua opinie la Cluj, în 29 septembrie, ne pot contacta la telefon (0264) 701 745 și pe adresa info.ro@acibadem.com.tr.

Persoanele interesate de o evaluare a doua opinie trebuie să fie pregătite să relateze istoricul medical și să nu omită niciun tratament și nicio investigație pe care le-au făcut anterior. Orice întrebare din partea pacienților este binevenită pentru că deciziile cele mai bune se iau dacă pacienții au toate informațiile despre terapii, investigații moderne și cei mai buni experți în fiecare domeniu medical.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare