Institutul Senologic ACIBADEM – un nume important pe harta medicală mondială în luptei împotriva cancerului mamar

Institutul Senologic ACIBADEM – un nume important pe harta medicală mondială în luptei împotriva cancerului mamar

„Institutul de Senologie ACIBADEM nu este o unitate medicală convențională de diagnostic și tratament. Este, de fapt, un centru științific”, spune Prof. Dr. Cihan Uras, medicul care îl conduce, și adaugă: „Scopul acestui centru este de a descoperi noutăți atât în ​​diagnosticare, cât și în tratament. Aceste studii sunt efectuate în chirurgie, oncologie medicală și radio-oncologie și putem pune pacienții noștri pe tratamente adecvate pe baza rezultatelor investigațiilor noastre. Această abordare creează numeroase oportunități pentru pacienții noștri.” Așadar, vorbim despre un centru medical care rezolvă cazuri extrem de grele care țin de cancerul mamar și, în același timp, caută asiduu noi soluții de tratament, prin studii științifice. 

Cancerul de sân nu este o singură boală. Este un grup de boli, care afectează viața a 2,1 milioane de femei din lume în fiecare an. La fel cum nu există doi oameni la fel, nu există două tumori la fel. Punctul comun este că toate încep cu creșterea anormală și incontrolabilă a celulelor. Cu toate acestea, cancerele de sân pot începe din diferite părți ale sânului: canalele care transportă laptele către mamelon sau glandele care produc laptele matern sau alte țesuturi din sân. În plus, tumorile mamare diferă în ceea ce privește gradul, stadiul și starea receptorilor hormonali și fiecare dintre aceste diferențe afectează ratele de progresie și prognozele. De aceea, tratamentul cancerului de sân devine din ce în ce mai personalizat, pe măsură ce medicii învață mai multe despre boală. Cercetările științifice își propun să contribuie la o mai bună înțelegere a cancerului de sân și la îmbunătățirea ratelor de supraviețuire.

Doar în ultimii 5 ani, ACIBADEM a oferit tratamente pentru cancerul de sân la aproape 3.000 de pacienți din peste 20 de țări. „Avem toate echipamentele care sunt disponibile într-un număr limitat de centre din întreaga lume”, afirmă Prof. Dr. Cihan Uras. Institutul de Senologie ACIBADEM este primul institut de învățământ superior certificat din Turcia și una dintre puținele instituții de cercetare specializate din lume care se așteaptă să creeze oportunități mai bune pentru pacienții cu cancer mamar în anii următori. 

La Institutul de Senologie ACIBADEM, abordarea multidisciplinară este adoptată pentru toți pacienții, cu experți în chirurgie generală, oncologie medicală, oncologie radiațională, chirurgie cosmetică și plastică, radiologie, patologie și genetică, care s-au specializat îndeosebi în tratamentul cancerului de sân. Toți sunt foarte experimentați în disciplinele lor medicale și au calificări de trainer. 

Pentru detalii despre consultațiile la Profesorul Cihan Uras sau solicitarea unei a doua opinii medicale pentru cancerul de sân ne puteți suna la (021) 313 99 38 sau ne puteți scrie un email la: info.ro@acibadem.com

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare