Gamma Knife: Cum să alegi centrul medical unde vei fi tratat?

Gamma Knife: Cum să alegi centrul medical unde vei fi tratat?

Folosită în sute de centre de sănătate și pentru peste un milion de pacienți din toată lumea, tehnologia Gamma Knife a devenit un standard în tratamentul bolilor intracraniene și este din ce în ce mai căutată. Gamma Knife poate fi folosit și în alte boli care afectează oasele, vasele de sânge, nervii, ochii, pielea și alte țesuturi din proximitatea creierului. În plus, pe lângă utilizarea sa predilectă în tumori cerebrale maligne date de cancerele metastazate, Gamma Knife este aplicat în tratamentul tumorilor cerebrale benigne. Însă o tehnologie bună nu este totul, iar simplu fapt că un centru medical deține opțiunea Gamma Knife nu ar trebui să fie suficient pentru a decide că acela este locul în care vă puneți speranțele. Experții ACIBADEM, cu o vastă experiență în domeniul radiochirurgiei, au trei sfaturi de folos.

Alegeți o echipă care a tratat un număr mare de pacienți 

O echipă care a folosit Gamma Knife pe un număr mare de pacienți pentru o diversitate de boli va înțelege cel mai bine de ce anume aveți nevoie și va putea efectua în siguranță protocolul terapeutic necesar. Echipa ACIBADEM Gamma Knife deține cunoștințe științifice semnificative, nu doar în Turcia ci și în jurul lumii deoarece a tratat, până în prezent, aproape 10.000 de pacienți. 

Alegeți o echipă care a efectuat cercetări și a publicat articole științifice 

Este ideal să beneficiați de posibilitatea alegerii unei echipe care a desfășurat cercetări și a publicat articole științifice privitoare la Gamma Knife. Pacienții vor avea beneficii extraordinare fiind tratați de un grup care efectuează cercetări, publică articole, ține pasul cu noutățile în domeniu și stăpânește excelent noutățile medicale. Echipa ACIBADEM Gamma Knife urmărește îndeaproape noile apariții în cărțile de profil și prezentările la congrese, și semnează numeroase articole științifice publicate în domeniu atât în Turcia, cât și în străinătate. 

Alegeți un centru care lucrează cu tehnologie avansată și o selecție deosebită de echipamente

Un centru Gamma Knife exemplar folosește cele mai noi programe de calculator și echipamente. Centrele Gamma Knife de top folosesc dispozitive RMN cu o putere mare a câmpului magnetic și angiografie digitală. Toate acestea pentru a se asigura că pacienții sunt tratați în cea mai mare siguranță și eficacitate. Centrul ACIBADEM Gamma Knife folosește Gamma Knife Icon, cel mai avansat model din lume al tehnologiei Gamma. 

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare