Experți ACIBADEM în ortopedie și medicină sportivă, la București, pentru evaluări second opinion

Experți ACIBADEM în ortopedie și medicină sportivă, la București, pentru evaluări second opinion

Sportul și practicarea cu regularitate a diverselor activități fizice reprezintă una dintre condițiile esențiale ale sănătății pe termen lung. Numeroase studii au demonstrat că mișcarea zilnică scade riscul a numeroase boli grave printre care putem enumera afecțiunile cardiovasculare, cancerul, diabetul și obezitatea. În plus, un tonus fizic bun are un impact deosebit asupra sănătății psihice: se știe că persoanele active fizic sunt mai optimiste, cu un moral ridicat, au un bun spirit de echipă și reușesc să performeze bine atât în carieră, cât și în viața personală.

Însă, există situații când sportul făcut fără antrenor sau fără a ține seama de limitele organismului poate avea drept efect o accidentare, o lezare a articulațiilor, oaselor sau nervilor. În aceste condiții, evaluarea medicală din partea unui specialist cu experiență, intervențiile chirurgicale de top și recuperarea într-un centru performant sunt extrem de importante.

Având drept scop refacerea cât mai rapidă și mai bună a tuturor celor care au suferit diverse accidentări și lezări în timpul practicării sportului, grupul ACIBADEM și Kinetic Sports & Medicine au semnat un parteneriat pentru a oferi românilor cele mai bune sfaturi și servicii în domeniul recuperării medicale. Împreună cu partenerul Kinetic Sports & Medicine, clinicile ACIBADEM își doresc să ajute cât mai mulți pacienți care au nevoie de second opinion privind intervenții ortopedice pentru diverse patologii și recuperare.

Cum puteți accesa serviciile ACIBADEM și Kinetic Sports & Medicine?

Vestea bună este pacienții pot beneficia de serviciile ACIBADEM și de cele ale Kinetic Sports & Medicine și în cadrul programelor de evaluare second opinion. Astfel, în perioada 12-13 octombrie, o echipă medicală de ortopedie din cadrul celui mai mare spital ACIBADEM, Altunizade, va consulta pacienți în centrul de recuperare Kinetic Sports & Medicine din București. Este vorba despre prof. dr. Kerem Ülkü, expert în rezolvarea accidentărilor sportive, intervenții chirurgicale la nivelul gleznelor, operații la umăr și intervenții chirurgicale pentru traume. De asemenea, la Kinetic Sports & Medicine, va fi prezent și prof. dr. Alper Kaya, specialist în rezolvarea leziunilor sportive, în intervenții chirurgicale la genunchi și afecțiuni ale șoldului.

Adresa “Kinetic Sports & Medicine” este str. Nicolae Caramfil, nr. 85A, etaj 2, Sector 1, București, iar programările se pot face la numărul de telefon 0721 241 314.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare