Expert ACIBADEM în infertilitate și FIV, la București, pentru evaluări second opinion

Expert ACIBADEM în infertilitate și FIV, la București, pentru evaluări second opinion

Expert ACIBADEM în infertilitate și FIV vine la București pentru evaluări gratuite a doua opinie

Infertilitatea este una dintre problemele cu care se confruntă astăzi un cuplu din 7. Potențialul fertil scade odată cu înaintarea în vârstă, însă dificultatea de a obține o sarcină pe cale naturală poate fi influențată de bolile aparatului genital, atât la femei, cât și la bărbați, de fumat și de obezitate. În plus, construirea unei cariere solide de care se bucură astăzi multe persoane duce la amânarea conceperii unui copil, cu riscul întârzierii unei sarcini.

În acest context, medicina reproductivă și experții în FIV caută să ofera soluții cât mai bune pentru ca orice persoană care-și dorește copii și nu-i poate avea pe cale naturală să devină părinte în cât mai scurt, cu ajutorul tehnologiei moderne și al metodelor reproductive de laborator.

Experții din Centrele de Infertilitate şi Medicină Reproductivă ACIBADEM sunt la curent cu cele mai performante tratamente din medicină reproductivă și le aplică tuturor cuplurilor, având rezultate extrem de bune și pacienți extrem de fericiți atunci când văd că sarcinile decurg bine și devin părinți. Printre tehnicile oferite de ACIBADEM se numără metoda standard de Fertilizare In Vitro, microinjecția (ICSI), preimplantarea cu screening și diagnosticare genetică, dar și colecţia chirurgicală a spermei. Pe lângă acestea, există multe alte tehnici la care orice cuplu cu probleme poate avea acces, expertiza unor medici de top precum cei din ACIBADEM crescând șansele de reușită pentru tratamente.

Cum pot ajunge cuplurile cu probleme de fertilitate la un specialist ACIBADEM în medicină reproductivă?

Un prim pas către realizarea dorinței de a deveni părinte este un consult la unul dintre specialiștii ACIBADEM în infertilitate și medicină reproductivă. Unul dintre aceștia este și medicul Deniz Usal, care vine la București pe 1 octombrie, pentru evaluări a doua opinie, destinate cuplurilor cu probleme de fertilitate și celor care vor să facă fertilizare in vitro. Medicul ACIBADEM Deniz Usal este ginecolog-obstetrician, cu numeroase cursuri și specializări în medicină reproductivă, contribuții la articole și lucrări științifice din domeniu, dar și participări la congrese și evenimente notabile la nivel mondial în domeniul medicinei reproductive. Cuplurile cu probleme de fertilitate, dar și pacienții care doresc la apeleze la fertilizări in vitro se pot programa pentru o evaluare pe data de 1 octombrie la telefon 021 313 99 38 sau 021 311 88 82 și pe email info.ro@acibadem.com.tr.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare