Evaluare oncologică: pachet PET CT, la cel mai nou spital Acıbadem

Evaluare oncologică: pachet PET CT, la cel mai nou spital Acıbadem

Aveți o recomandare pentru efectuarea unei investigații PET CT? Vă sugerăm oferta specială de la Altunizade, nou inauguratul spital Acibadem. Costul pachetului este de 800 euro și include:

  • Consultație la medicul specialist în oncologie medicală
  • Scanarea întregului corp prin PET CT
  • Raport post-investigație în limba engleză
  • 1 noapte cazare în apropierea spitalului Altunizade

Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2017 și vă putem da detalii despre ea la telefon 021 313 99 38 / 021 311 88 82 sau pe email la adresa info.ro@acibadem.com.tr.

Clinicile de top precum spitalele Acıbadem din Turcia apelează astăzi la aparate sofisticate, care scanează organismul uman în cele mai mici detalii, oferă imagini complete despre modificările care apar în corp și orientează specialiștii oncologi în stabilirea celui mai bun tratament. Cea mai importantă tehnologie care permite diagnosticarea, tratarea și monitorizarea pacienților cu cancer este PET-CT, disponibilă în spitalele Acıbadem, care oferă o precizie de 95-98% în diagnosticarea cancerului și determinarea fazelor bolii.

Acıbadem Healthcare Group, care are sub umbrela sa 22 de spitale și 17 centre ambulatorii, a deschis în martie 2017 spitalul Acıbadem Altunizade  – un uriaș centru medical, plin de inovații. Centrul de Oncologie al Spitalului, care este cel mai avansat din Turcia, vine în ajutorul pacienților cu tehnologie foarte avansată și experți de top.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare