Doamnelor, păstrați-vă sănătatea cu pachetul special FULL CHECK-UP Acibadem!

Doamnelor, păstrați-vă sănătatea cu pachetul special FULL CHECK-UP Acibadem!

“M-am simțit ca în vacanță, nu ca la doctor”, „Mă bucur enorm că am descoperit problemele medicale chiar din stadiu incipient”, „Acest control complet a fost salvarea mea” – iată mesajele pe care le primim la Acibadem din partea pacienților români care au ales să facă investigații complete la noi. O experiență reală, pe larg, poate fi descoperită AICI.

Cu pachetul FULL CHECK-UP de la Acibadem Fulya Istanbul conceput special pentru femei beneficiezi de cele mai importante analize pentru o evaluare corectă a sănătăţii tale. Pe lângă analizele standard din pachetul nostru obișnuit, am introdus acum și investigații ale densității osoase – știm cu toții cât de important este să supraveghem o eventuală apariție a osteoporozei – și ale fierului din organism.

Costul pachetului medical este tot de 450 euro* (ca și cel standard) și include acum:

  • 5 consultaţii cu diverşi specialişti ai spitalului Acibadem Fulya (specialitățile sunt: medicină generală, ginecologie/urologie, cardiologie, stomatologie, nutriție care poate fi înlocuită cu o altă specialitate, la alegere).
  • investigaţii radiologice
  • analize complete de sânge şi analize patologice, care te vor ajuta să ştii exact ce afecţiuni îţi pot pune în pericol sănătatea
  • PLUS analiza densității osoase lombare și femurale, precum și analiza feritinei

*preț valabil până în 30 iulie 2017, pachet valabil numai pentru femei

Transportul până la Istanbul și cazarea (este recomandată rămânerea măcar o noapte pentru acest pachet) nu sunt incluse, dar biroul Acibadem România vă poate ajuta cu tarife speciale pentru zboruri și hotel. De altfel, de la colegii noștri puteți afla toate detaliile ofertei – listă completă de analize, informații despre medici, pregătire înaintea vizitei etc. Pentru amănunte sunați la 021 313 99 38 sau 021 311 88 82 ori scrieți-ne la info.ro@acibadem.com.tr.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare