Cancerul poate fi tratat cu succes în clinicile Acibadem: iată trei factori care influențează decisiv succesul terapiilor

Cancerul poate fi tratat cu succes în clinicile Acibadem: iată trei factori care influențează decisiv succesul terapiilor

Diagnosticul “cancer” este unul dur pentru orice persoană care primește vestea teribilei maladii. Și asta pentru că încă există prejudecăți și mituri conform cărora cancerul este întotdeauna o afecțiune letală.
Adevărul este că medicina a progresat enorm în ultimii ani, iar odată cu ea, terapiile pentru cancer au ajuns la un nivel la care rata de supraviețuire după tratament este foarte mare, în multe dintre cazurile de cancer.

Statistic, afecțiunile maligne rămân prima cauză a mortalității în țările nedezvoltate și a doua cauză, în țările dezvoltate. În același timp însă, numărul cazurilor rezolvate în clinicile de prestigiu precum spitalele Acibadem din Turcia este tot mai mare. Succesul vindecării pe termen lung este condiționat de trei elemente importante pe care le trecem aici în revistă!

  1. Diagnosticarea precoce.

    Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi să mergem la medic și ne evaluăm anual starea de sănătate, prin teste și analize recomandate în funcție de vârstă și de afecțiunile specifice acesteia. Conform statisticilor, jumătate dintre decesele cauzate de cancer pot fi prevenite dacă afecțiunile maligne sunt depistate în stadiu incipient. Și, cel mai simplu mod de a descoperi o eventuală afecțiune malignă în stadiu incipient este un check up complet, recomandat de specialiștii Acibadem. În cadrul evaluărilor complexe și complete, o scanare totală prin RMN vă poate oferi răspunsuri prețioase în legătura cu funcționarea diverselor organe din corp și poate orienta experții către cele mai bune tratamente personalizate. Și tehnica FLash CT oferă o imagini de mare acuratețe, prin expunerea pacientului la o doză minimă de radiații. De asemenea, în spitalele Acibadem funcționează mai multe aparate de PET/CT, tehnologia care poate spune cu precizie despre ce tip de tumoră este vorba, cât de agresivă este și ajută specialiștii oncologi în stabilirea planului de tratament radiologic. Pentru persoanele care au suspiciune de cancer mamar, mamografia digitală cu tomosinteză este soluția care oferă o imagine de finețe a glandei mamare, superioară celei obținute cu ajutorul mamografiei clasice.

  1. Experiența medicilor.

    Aceasta este hotărâtoare atât în cazul unui diagnostic corect, cât și pentru stabilirea celui mai bun tratament. Echipele de medici ale spitalelor Acibadem sunt recunoscute la nivel mondial pentru cazurile dificile pe care le rezolvă în echipă, acoperind domenii importante precum neurochirugia, chirurgia generală, chirurgia toracică, oncopediatria, chirurgia sânului, a glandei tiroide, radiologia oncologică, urologia, gastroenterologia, ginecologia și transplantul de măduvă. Mai mult, profesorii Universității Acibadem sunt somități medicale și pregătesc generații valoroase de medici, așa cum este cazul profesorului doctor Necmettin Pamir, președintele Universității Acibadem și a Academiei Mondiale de Neurochirurgie sau al profesorului Semih Halezeroglu care tratează cancerul de plămâni prin cea mai performantă tehnică disponibilă la ora actuală în lume.

  1. Tehnologia de ultimă generație.

    La acest capitol, centrele Acibadem performează la cel mai înalt nivel din Turcia și Sud-Estul Europei, oferind pacienților acces la cele mai noi aparate destinate tratării diverselor tipuri de cancere și monitorizării efectelor terapiei recomandate. Robotul Da Vinci este astăzi dispozitivul preferat al chirurgilor care fac performanță în multe domenii ale chirurgiei, iar RMN Tesla Intraoperativ 3 și GammaKnife oferă neurochirurgilor un plus de precizie în abordarea tumorilor dificile de la creier. Prin dispozitive precum Truebeam STx, Rapidarc, Trilogy sau CyberKnife, pacienții primesc doze minime, personalizate, de radiații curative, fără afectarea țesutului sănătos. Iar doza unică de radioterapie reușește, în multe cazuri, să înlocuiască radioterapia îndelungată. Toate aceste tehnologii disponibile în spitalele Acibadem aduc confort pacienților, scurtează perioada de tratament și cresc șansele de vindecare totală pe termen lung.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare